1/11 anonim válasza:
Mert a hasbőre alá a legkönnyebb beadni
2/11 anonim válasza:
Itramaszkulárisan (izomba) tilos beadni, így a has összecsippentett bőrébe a legegyszerűbb. (Otthon nem biztos, hogy meg tudnál oldani egy vénás beadást.)
3/11 A kérdező kommentje:
"Itramaszkulárisan (izomba) tilos beadni, így a has összecsippentett bőrébe a legegyszerűbb."
Ezt eddig is tudtam. A kérdés arra vonatkozna, MIÉRT.
2013. febr. 7. 20:38
4/11 A kérdező kommentje:
"Mert a hasbőre alá a legkönnyebb beadni"
Bárhová máshová is ugyanolyan könnyű. Sőt nekem pl combba könnyebb, már ha ugye magamnak kell.
2013. febr. 7. 20:39
5/11 anonim válasza:
combon inkább illetve előbb adod izomba mint bőr alá. olyan helyen kell ahol könnyű elemelni a bőrt az izomtól.Ezért adják felkarba vagy a hasbőre alá. Máshol im adod be azt pedig tilos
6/11 anonim válasza:
Mert az izombol gyorsabban szivodna fel.
7/11 anonim válasza:
Sc.injekciót a has-, kar-,v.comb bőrébe szoktak adni. A has azért a legcélszerűbb, mert a felkarodat egymagad nem tudnád összecsípni, a comb bőrébe pedig fájdalmasabb,mint a hasba. De ha bírod oda is lehet.Sőt, akik hosszú ideig adják gyakran "pihentetik" a hasukat és olyankor a combot szúrják.
8/11 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm szépen!
2013. febr. 9. 08:31
9/11 A kérdező kommentje:
"Mert az izombol gyorsabban szivodna fel."
Nagyjából ennyit elég lett volna írnotok. Ezt a részét nem értettem, hogy izomba miért tilos.
2013. febr. 9. 08:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!