Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Verhigito injekciot kapok, a...

Verhigito injekciot kapok, a parom szokta beadni nekem mert en nem merem magamnak. Hason es vallon kivul mashova nem lehet szurni?

Figyelt kérdés
9 honap plusz 6 hetig kell kapjam, mert terhes vagyok es vegig kapnom kell, mar 3 honap eltelt... eddig birtam de mar nagyon durvan faj a hasam a vallam a sok szuritol. segitsetek kerlek. csak szerdan tudok beszelni a dokimmal ezert erdeklodok hatha valaki hasznalta mar a clexane injekciot.
2013. febr. 3. 21:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Én egy ismerősömnek szúrtam, bár ő műtét után kapott azt hiszem, hogy 20 alkalomra valót.

Elképzelhető, hogy teljesen másról van szó, sőt szinte biztos, de emlékeim szerint a betegtájékoztatóban ez a két hely volt megjelölve(a hastáják tuti, de, nem biztos, hogy a váll volt a másik).

Szerintem szerdáig valahogy próbáld kibírni, aztán a doki majd megmondja a tutit, mert az a biztos.

Lássuk be, ez az oldal nem ér fel feltétlen egy orvosi tanáccsal - utasítással.

2013. febr. 3. 22:01
 2/3 A kérdező kommentje:

igen ez a 2 amit mondtak nekem a korhazba....:( igen lehet h mas lehetosegem nem lesz csak varni szerdaig. azert kerdeztem meg itt, h hatha valaki kapott mar v kapja meg ezt a szurit es tud vmi masik helyet is ahova kaphatnam...

koszonom h irtal

2013. febr. 3. 22:04
 3/3 anonim válasza:

Hasba és combba adhatod. Bár nekem a kórházban a felkarba is

adták.

2023. szept. 27. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!