Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nem birom az injekciot. Pedig...

Nem birom az injekciot. Pedig kell kapjak. Ti hogy veszelnetek at?

Figyelt kérdés
2012. máj. 19. 13:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy felnőttem, nem vagyok már óvodás, hogy ilyesmin hisztizzek.
2012. máj. 19. 13:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Hat ezt mar probaltam... nem megy, beszeltem a dokimmal, o azt mondta h nalam idosebb emberek is ilyenek , de h nincs sok otlete, csak h ne nezzek oda... meg h kossem le magam addig amig szurjak :( de egy heten at kell kapjam :(
2012. máj. 19. 13:22
 3/9 anonim ***** válasza:

Gondolj arra, milyen fájdalmas lenne, ha nem kapnád meg, elkapnál vmi hülyeséget és hónapokig szenvednél vele, ez meg kb 10 mp alatt megvan.

Mi suliban mindig azt csináljuk, hogy miközben nyomatják belünk a cuccot, legjobb haver kezét szorongatjuk, meg karmolásszuk, közbe egymás arcát nézzük, hogy ki hogy bírja.

2012. máj. 19. 13:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Kezdj el számolni 100-tól egyesével visszafelé, vagy képzelj magad elé egy szép környezetet, és ne arra gondolj, hogy pont most kapod az injekciót. Én egyébként mindig egy jó nagyot paskoltam a paciens fenekére, mielőtt beadtam az injekciót, és abban a pillanatban nem arra gondolt, hogy megszúrom őt.
2012. máj. 19. 13:26
 5/9 anonim ***** válasza:

(a dokid csak udvarias próbál lenni)

Mi az, hogy nem bírod? Belehalsz? Gondolom nem.

Akkor összeszorítod a fogad és kibirod. Nehogy már egy kis tűszúrás miatt hisztizz mint egy ovis.

2012. máj. 19. 13:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Én mindig magamba éneklek szurikor :D
2012. máj. 19. 13:32
 7/9 A kérdező kommentje:

megkaptam a mait is :( verhigito szuri :( fajt de megbeszeltuk a parommal h pikk pakk kesz, mert a doki betanitotta igy o adja be.

annak meg aki " kedves" hozzaszolast irt, uzenem neki h rendes vovlt tole... remelem majd az eletben vele is lesz olyan dolog amitol majd fel... v faj neki, es mikor par nyugtato szora lenne szuksege, akkor majd vki jol hatbaszujra mint ahogy o most engem. a tobbieknek koszonom :)

2012. máj. 19. 18:03
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy komoly dolgon parázunk be (pl nagyműtét, szülési fájdalmak stb) vagy egy ilyen kis semmiségen.

Legyen ez neked lecke az életben. Ennél sokkal nagyobb fájdalmakat is el kell viselnünk.

2012. máj. 19. 18:15
 9/9 A kérdező kommentje:
ooo tenyleg, es mondtam en olyat h nem? en is most voltam tul egy tudoembolian.... es ha nem birsz 1 fel sort se irni arra h megnyugtasd az embert, akkor nem kell irni es se neked se nekem nem lesz rossz!
2012. máj. 20. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!