Milyen orvosi vizsgálatok vannak iskolákban, fiúknál, lányoknál és milyen vizsgálat elvégeztetése nem kötelező?
úr isten ... na te jól képviseled a mai tizenévesek katasztrófális szemérmességét, aztán ott kötünk ki, hogy még a tusolóban is képesek fürdőnaciban szappanozni magukat, nehogy a haver meglássa a kukiját.
agyrém!!
Tudod, a te érdekedben van, és nem minden iskolaorvos egy perverz, de majd 30 évesen gondolj erre vissza, amikor meg jössz ide nyavalyogni, hogy jaj mit csináljak, mert szűkületem van és nem megy a szex.
Figyelj, mi 6-osával mentünk be, már előtte boxerre vetkőzés volt, a doki előtt pedig a boxer is le, aztán így ment az egész, és ugyan úgy fityma-vizsgálat + herék, és mégis kibírtuk, senki se óbégatott, hogy jaj most mi lesz, ez a magánszférám.
eszméletlen na .....
te akkor meghaltál volna a sorkatonai vizsgálaton, ahol ott voltunk 300-an egy szál kukiban, és ráadásul még csajok is voltak ott ... ennyi. kibírtuk.
na igen, ezzel a tisztán tartási elméleteddel kb el is árultad, hogy miért indokolt nagyon is a vizsgálat, ha egyszer ilyen sötétségek vannak egyes fejekben.
tudod lehet az vele született is, alakulhat az ki másképpen is. attól, hogy megmosod, még a teljesen egészséges fitymánál is felléphet gyulladás és egyebek, aminek szűkület a vége.
ez is megint a sok hiedelem eredménye, hogy valamiért ebben az országban annyira félnek a körülmetéléstől, de azért panaszkodni meg lehet, ha nem működik a szerszám ... Na meg az egyre fokozódó szégyenlősség ugye, ez se nagyon fér a fejembe. Hallom, hogy ma már még csak tusolni se divat tesi órák után ... nagyon durva!!!
Én kíváncsi lennék hogy 2. hozzászólónak milyen vizsgálatot csinált a doki suliban mert nem nyilatkozott róla,férfi egyáltalán,mert én nőre gondolok az írásból?
Itt nem félelemről van szó,ne nézegese senki a gatyád tartalmát ha te ahhoz nem járulsz valójában hozzád.A szükülte kialakulását meg simán észreveszed,feszül,vagy fáj ha hátrahúzod a fitymád stb.A lányoknál meg mi legyen ott is nyúlkál majd a doki,oda meg férfi orvost hívunk mi,a korrektség miatt,ha fiúhoz női doki kell,mert nincs benne semmi ha egy férfi előtt kell egy tininek vagy még kisebb lánynak szétdobni a lábát mi.:-)
mert gondolod, nálunk voltak úgymond feltételek? de nem is tudom, mire gondolsz, sőt, ha nézel külföldi filmeket, akkor láthatod, hogy szinte mindenhol egy terem a tusoló, és körbe a falon vannak a zuhanyzók, de semmi válaszfal meg hasonló, látod neked meg kapásból ez merül fel, mint legfontosabb tényező, de aztán ehhez képest azt írod, hogy nem a szégyenlősség miatt írtad amit írtál :)
hát elég vicces srác vagy :D
a sulidokis dologra pedig írtam én, nálunk volt vizsgálat igen, és női dokival is meg férfi dokival is, és mindkettő megnézte a farkunkat is, mindkettő előtt le kellett vetkőzni. viszont igen, lehet hogy ez számodra tök poénos, de a lányokat is megnézte (úgy értem, a bugyin belül is).ű
az utolsó tévedés pedig: azért tudod tizenéves korban a leggyakoribb, hogy kialakul a szűkület, ez egyszerű biológia. ilyenkor fejlődik a szervezet a legtöbbet, a nemi szerv a fiúknál hatalmasat nyúlik stb, ilyenkor jönnek elő zömmel a szűkületes problémák, sőt még hereproblémák is sokszor.
Egyébként nálunk ebből nem volt cirkusz, sőt emlékszem, volt egy amolyan menősrác osztálytársunk, aztán arra volt tök büszke, hogy neki külön megdicsérte a dokinő a méretét, a srác meg naná bírta a célzást, tetszett neki a dolog :)
tehát a kérdés továbbra is az:
miért is egyre szégyenlősebbek a mai fiatalok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!