Alkalmassági vizsgálat iskolában miből áll? Mit nem kötelező elvégeztetni?
Nem kötelező elvégeztetni. Nem mész be ha nem akarsz. Engem soha nem látott iskolaorvos. Mindig elmentem kávézni, ha tudtam, hogy orvosi vizsgálat lesz.
(Viszont jó, ha van egy profi háziorvosod akihez ha bajod van bármikor fordulhatsz!)
20/F
Köszi a válaszokat,a gatya kukkantást azt elhagyom,annak semmi köze ahhoz hogy alkalmas vagy a sulira vagy sem igazából.De kicsit elírtam,rossz helyre a kérdést, mert nemtől függetlenül érdekel,többünk nevében írtam ki.Minden további válasz érdekel.
Ha egy vizsgálatot elhagyunk van következménye ránk névze,jogi stb?
Lányokra is ezek a vizsgálatok vonatkoznak,vagy ott van más is?
Köszi és ha nem veszek részt egy vizsgálaton akkor jogi következménye vagy más lehet valami szankció,vagy nem tudom hogy fogalmazam meg?Olvastam hogy állítólag nem,ez igaz?
-azért kérdem mert nem tudom te írtad a gatyába kukkantást?- na ezt nem engedném,ha meg szószerint vizsgálni akarnák azt sem
-lányok meg mellvizsgálatról olvastak ilyen extrém vizsgálatokat ha kiküszöbölünk milyen következménye lehet intővel fenyegethetnek vagy mi lehet?
Ludwig!
Kösz a választ,nem nincs semmi egü.i bajom,,de van egy határ amit nem akarok,hogy átlépjenek,ezt mondhatom a többiek nevében is,a tömeges vizsgáltokat meg nem bírják alapból,,csak a boxerig mehet el egy vizsgálat nálam iskola szinten,annak tartalma csak általam választott,erre szakododott orvosra tartozik,normális,diszkrét körülményekkel,csak orvos jelenlétébe,így maradna a magánrendelés,meg nem mindegy milyen az orvos sem,van aki jó fej,jobb ha férfi az orvos.Ilyen elvárható elvársaim vannak,nem óriásiak.De alapvizsgálatokkal nincs semmi gondunk.Osztály nevében is írok,az ő kérdéseikkel.Azt mondanám kérdésedre,hogy egészséges mértékű szégyenlősség van ,tehát úszodába simán átöltözök,öltözöbe,koleszba,tárorba zuhanyzás nem stb ilyesmikkel nincs gondom,azt viszont nem bírom amikor vannak tagok észrevettem ilyet és bemennek és azt lesik hogy vízel valaki,nézik szó szerint a másik péniszét ez mért van?-Nem bzzák,de akkor mért néznek,de vizsgáltatni nem hagynám a péniszem más előtt,az meg tök más helyzet,ott kell nekem hogy diszkréten menjen minden.De szerintem a nők sem vizsgáltatnák magukat más előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!