Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Alkalmassági vizsgálat iskoláb...

Alkalmassági vizsgálat iskolában miből áll? Mit nem kötelező elvégeztetni?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 21. 20:43
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem kötelező elvégeztetni. Nem mész be ha nem akarsz. Engem soha nem látott iskolaorvos. Mindig elmentem kávézni, ha tudtam, hogy orvosi vizsgálat lesz.

(Viszont jó, ha van egy profi háziorvosod akihez ha bajod van bármikor fordulhatsz!)

20/F

2012. ápr. 21. 22:59
 2/10 anonim válasza:
Nálunk kötelező volt, névsor szerint hívtak be kettesével, aki hiányzott később kellett visszamennie. Amúgy semmi az egész, ált-ban, gimiben is látás/hallásvizsgálat volt, megmértek, gerincet nézték (itt derült ki h tartáshibám van, azóta rendszeresen úszok), vérnyomást, meg áltban bekukkantottak a gatyeszba is, de túléltük :D
2012. ápr. 22. 10:21
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,a gatya kukkantást azt elhagyom,annak semmi köze ahhoz hogy alkalmas vagy a sulira vagy sem igazából.De kicsit elírtam,rossz helyre a kérdést, mert nemtől függetlenül érdekel,többünk nevében írtam ki.Minden további válasz érdekel.

Ha egy vizsgálatot elhagyunk van következménye ránk névze,jogi stb?

Lányokra is ezek a vizsgálatok vonatkoznak,vagy ott van más is?

2012. ápr. 22. 15:59
 4/10 A kérdező kommentje:
20/F tök jó,jó laza voltál.A háziorvoson az jó,mindent elmond és megkérdez beleegyezek.Nő orvos,ha valami mondjuk nemi gikszerem lenne v. kérdésem ezzel kapcsolatban akkor egy ismerős,itten férfi orvoshoz irányít,ha valakit zavarna hogy nő tudod:)
2012. ápr. 22. 16:05
 5/10 anonim válasza:
bocsi, én olvastam el a kérdést, azt hittem ez a szokásos iskolás vizsgálat érdekel. Valahová való alkalmassági vizsga során sztem ugyanazokat végzik el lányoknál is, rájuk is ugyanaz vonatkozik. Persze semmi sem kötelező, de ha kell valahová papír az alkalmasságiról, akkor muszáj megcsináltatni. nekem pl. egyetemi felvételihez kellett anno, ha nem lett volna meg, el sem fogadják a jelentkezést. nem tudom ilyesmire gondoltál-e.
2012. ápr. 22. 16:49
 6/10 anonim válasza:
olvastam el=félre
2012. ápr. 22. 16:50
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem én fogalmaztam rosszul,pontatlanul egyrészt az évenkétni vizsgálatokra is gondoltam hogy majd mik lesznek ha középsuliba megyünk,meg középiskolai egészségügyi alkamassági vizsgálatra is,most jelentkeztünk oda az osztályból.Meg hogy mindenhol,minden középsuliba kell egészségügyi alkalmassági vizsgálat?Tesómnál még nem kellett,simán felvették jegyek alapján.A héten még bíztos el fogom olvasni.
2012. ápr. 22. 17:25
 8/10 anonim válasza:
Előző vagyok, ez sulija válogatja, valahova kell, valahova nem. Nekem gimibe nem kellett, csak egyetemre ahogy írtam, oda is csak annyi, hogy nem vagyok fertőző beteg, fizikálisan/mentálisan rendben vagyok, sztem középsuliban is csak ennyit néznek és ha jól tudom a háziorvoshoz kell menni, ő állítja ki a papírt. Gimiben meg össze vissza 1x volt ilyen egészségügyi vizsgálat nálunk, az semmi. üdv
2012. ápr. 22. 23:14
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi és ha nem veszek részt egy vizsgálaton akkor jogi következménye vagy más lehet valami szankció,vagy nem tudom hogy fogalmazam meg?Olvastam hogy állítólag nem,ez igaz?

-azért kérdem mert nem tudom te írtad a gatyába kukkantást?- na ezt nem engedném,ha meg szószerint vizsgálni akarnák azt sem

-lányok meg mellvizsgálatról olvastak ilyen extrém vizsgálatokat ha kiküszöbölünk milyen következménye lehet intővel fenyegethetnek vagy mi lehet?

2012. ápr. 23. 19:55
 10/10 A kérdező kommentje:

Ludwig!

Kösz a választ,nem nincs semmi egü.i bajom,,de van egy határ amit nem akarok,hogy átlépjenek,ezt mondhatom a többiek nevében is,a tömeges vizsgáltokat meg nem bírják alapból,,csak a boxerig mehet el egy vizsgálat nálam iskola szinten,annak tartalma csak általam választott,erre szakododott orvosra tartozik,normális,diszkrét körülményekkel,csak orvos jelenlétébe,így maradna a magánrendelés,meg nem mindegy milyen az orvos sem,van aki jó fej,jobb ha férfi az orvos.Ilyen elvárható elvársaim vannak,nem óriásiak.De alapvizsgálatokkal nincs semmi gondunk.Osztály nevében is írok,az ő kérdéseikkel.Azt mondanám kérdésedre,hogy egészséges mértékű szégyenlősség van ,tehát úszodába simán átöltözök,öltözöbe,koleszba,tárorba zuhanyzás nem stb ilyesmikkel nincs gondom,azt viszont nem bírom amikor vannak tagok észrevettem ilyet és bemennek és azt lesik hogy vízel valaki,nézik szó szerint a másik péniszét ez mért van?-Nem bzzák,de akkor mért néznek,de vizsgáltatni nem hagynám a péniszem más előtt,az meg tök más helyzet,ott kell nekem hogy diszkréten menjen minden.De szerintem a nők sem vizsgáltatnák magukat más előtt.

2012. ápr. 28. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!