Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Fájnak a csuklóimnál az ereim...

Fájnak a csuklóimnál az ereim és a mellkasomban is tompa, folytonos szurást érzek?

Figyelt kérdés
2 napja jött elő kb hajnali 4 kor kelt minden nap a fájdalom és délután 4 kor jön elő megint,ha forróteat iszok és felmelegítem magam+algópirin egy órán belül elmúlik. Orvos szerint semmi bajom,lázam nincs,inkább csak kiszoktam hűlni. De még így is elviselhetetlen. Minek lehetnek ezek a tünetei/ mi lenne hoszőtávra a megoldás?
2013. jan. 19. 16:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem addig voltak ilyen fantom fájásaim, amíg dohányoztam. Hiába vizsgáltak, semmit sem találtak. Leggyakrabban ilyen ér, ízület, gerinc fájdalmak. A háziorvosom azt mondta, hogy a cigitől beszűkülnek az erek, és most éppen ez jött sorra. Mellesleg a meleg, meg az Algopyrin segíti a keringést. Bár arra az aszpirin a jobb. Algopyrint nem javasolnak rendszeresen szedni, mert bántja a gyomrot
2013. jan. 19. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!