Pár napja erős szúró fájdalmat érzek a bal oldali mellkasomban ami hátra sugárzik a hátamba, lélegzet vételkor intenzívebb, vagy ha úgy ülök hogy picit be van görbülve a hátam de ez nem jellemző a tartásomra?
Figyelt kérdés
szúró ,hát fájás, bal oldal2013. jan. 18. 03:48
1/5 anonim válasza:
sok minden lehet. A szived, esetleg mellhartya gyulladas. vagy izuleti problema. Orvos?
2/5 anonim válasza:
Nem vagyok egy orvoshoz járó, sőt sokkal jobban szeretem az alternatív módszereket, de azért ezekkel a tünetekkel még én is orvoshoz mennék. Utána lehet gondolkodni, ha nem szükséges mindenáron antibiotikum mivel kúrálod magad, de amíg vaktában tapogatózol nehéz tanácsot adni!
4/5 anonim válasza:
Így első tippre valami gyulladás féle lesz. Szóval doki, és bevenni a gyógyszereket amiket felír, mielőtt valami csúnyább szövődménye lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!