Mitől érezhetem úgy, mintha sajognának a csontjaim?
már hetek,sőt hónapok óta érzem,néha a térdemben,a karomban,tenyeremben,hogy nyilall sajog a csont! És tényleg olyan érzés,mintha a csont fájna,mert nagyon mélyen érzem ezt a fájdalmat. Mitől lehet ez?
25N
Csak tipp: hideg.
Próbálj meg jól felöltözni.
Ha pl kevés pulcsi van rajtad, akkor a szervezeted a létfontosságú szerveidhez nyomja a vért, és nem jut elég a kezedhez. Úgy öltözz fel hogy ne fázzanak az ujjaid kesztyű nélkül. Akkor tuti hogy eléggé fel vagy. Nem feltétlenül neked szól, hanem úgy általában: a mai nők nem öltöznek fel rendesen, és tele vannak a kórházak velük.
Ha nem a hidegtől akkor tényleg menj orvoshoz.
Nekem a hidegtől szokott, vagy akkor amikor túlerőltetem magamat. De olyankor is csak ott ahol porc van. Térd könyök, ujjak, csukló. Mondjuk a karomban még nekem is szokott egy helyen ahol nincs porc. Szerintem menj el, nehogy baj legyen. Barátnőm is 2 zoknit vesz, meg alá egy harisnyát:D:D Meg vagy 3 pulcsit:)
Leukemia is lehet. Húzás orvoshoz, MOST!
És szakorvoshoz menj, ne valami receptautomata háziorvoshoz.
XD ne ijesztgessétek már leukémiával szegényt.
Lehet csak valami vitaminhiány.
Én is nemrég voltam, és csináltak vérképet:D
Jó lett nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!