Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mitől érezhetem úgy, mintha...

Mitől érezhetem úgy, mintha sajognának a csontjaim?

Figyelt kérdés

már hetek,sőt hónapok óta érzem,néha a térdemben,a karomban,tenyeremben,hogy nyilall sajog a csont! És tényleg olyan érzés,mintha a csont fájna,mert nagyon mélyen érzem ezt a fájdalmat. Mitől lehet ez?

25N

2012. dec. 28. 07:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Irány a doki, vagy nézz széjjel a googlin, kérdezz az --orvos válaszol. A csontfájás különböző korban mást és mást jelent. Idős korban reumatikus, tini korban intenzív növekedést.
2012. dec. 28. 08:25
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát én se idős,se tini nem vagyok már :D!
2012. dec. 28. 08:26
 3/10 anonim ***** válasza:

Csak tipp: hideg.

Próbálj meg jól felöltözni.

Ha pl kevés pulcsi van rajtad, akkor a szervezeted a létfontosságú szerveidhez nyomja a vért, és nem jut elég a kezedhez. Úgy öltözz fel hogy ne fázzanak az ujjaid kesztyű nélkül. Akkor tuti hogy eléggé fel vagy. Nem feltétlenül neked szól, hanem úgy általában: a mai nők nem öltöznek fel rendesen, és tele vannak a kórházak velük.

2012. dec. 28. 09:21
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát nyáron is fájtak,akkor nem volt hideg.Engem meg speciel hülyének néz mindenki,hogy minek trikó,póló pulcsi ,két zokni télen...nem konkrétan neked szólt,csak úgy általánosságban :)!
2012. dec. 28. 09:24
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha nem a hidegtől akkor tényleg menj orvoshoz.

Nekem a hidegtől szokott, vagy akkor amikor túlerőltetem magamat. De olyankor is csak ott ahol porc van. Térd könyök, ujjak, csukló. Mondjuk a karomban még nekem is szokott egy helyen ahol nincs porc. Szerintem menj el, nehogy baj legyen. Barátnőm is 2 zoknit vesz, meg alá egy harisnyát:D:D Meg vagy 3 pulcsit:)

2012. dec. 28. 09:36
 6/10 anonim ***** válasza:

Leukemia is lehet. Húzás orvoshoz, MOST!

És szakorvoshoz menj, ne valami receptautomata háziorvoshoz.

2012. dec. 28. 10:01
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi,most megnyugodtam...Sajna 2 ünnep közt nem rendel a háziorvosom,így nem tudok menni és nem is fáj most jelen pillanatban.Amúgy azért sem hinném,hogy leukémia (mért kell egyből a legrosszabbra gondolni),mert egy hónapja voltam vérvételen és tökéletes lett.Úgy tudom,egy sima vérvételből is kiderül,ha ez a gond,mert nagyon rosszak lesznek az értékek!
2012. dec. 28. 10:04
 8/10 anonim ***** válasza:

XD ne ijesztgessétek már leukémiával szegényt.

Lehet csak valami vitaminhiány.

Én is nemrég voltam, és csináltak vérképet:D

Jó lett nekem is.

2012. dec. 28. 10:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem veszélytelen a dolog, leukémia, csontelhalás is lehet, esetleg vírusos eredetű. Remélem azóta már elmentél kivizsgálásra. Ha valami súlyos, írj, talán segíthetek.
2013. jan. 10. 19:46
 10/10 A kérdező kommentje:
A háziorvos azt mondta egy kis kalcium hiány....Nem vizsgáltak meg!
2013. jan. 11. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!