Mit jelent a beutalón hogy: Kérem betegem szíves szakvizsgálatát, Hepatitis B-C irányában, mihez kell ez?
Figyelt kérdés
Fateromé, nem az enyém de ahogy pakolásztam a fiókban megtaláltam és elolvastam2012. dec. 12. 21:27
1/7 anonim válasza:
Májbetegség irányában kérik a vizsgálatot, amelyet vírus okoz. A B és C tipusú hepatitis vírus keresik a szervezetében.
2/7 A kérdező kommentje:
De ez már azt jelenti hogy tudják a betegséget, vagy csak rutin vizsgálat miatt keresnek utána?
Annyit kihagytam hogy munkahelyi alkalmasságihoz is kérhetik? Ha környezetre káros vegyszerekkel és festéssel foglalkozik a beutalt személy?
2012. dec. 12. 21:40
3/7 anonim válasza:
Tudni kellene, hogy voltak-e panaszai és azért ment el, vagy csak rutin-vizsgálat?
4/7 anonim válasza:
A vegyszerek miatt májfunkciós vizsgálatot kell nézni, de ez sima labor . Lehet, hogy ez meg volt nála és ott volt eltérés, emelkedett értékeket találtak és most keresi az orvos , hogy mi lehet a kiváltó ok.
Rutinszerűen nincs vírus vizsgálat.
És gondolom ez a beutaló Fertőzőosztályra / infectológiára/ szól?
5/7 A kérdező kommentje:
Sose volt gondja ezelőtt és most sem, szerintem rutin lehet
2012. dec. 12. 22:20
6/7 A kérdező kommentje:
Virológia labor van ráírva
2012. dec. 12. 22:24
7/7 anonim válasza:
Ok nélkül nem hiszem hogy ilyen vizsgálatot csinálnának. Mi lett végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!