Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha kiderülne,...

Mit tennél, ha kiderülne, hogy a férjed hepatitis "C"-vel fertőzött?

Figyelt kérdés

2012. okt. 14. 16:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Megijednék, aztán elkísérném az orvoshoz és kikérdezném a dokit, hogy ez rá, illetve RÁNK nézve most mit is jelent, mi a bevett forgatókönyv.
2012. okt. 14. 17:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Kérdezősködnék nála! Nem keveset!
2012. okt. 14. 19:04
 3/8 A kérdező kommentje:
Az rendben van, de te addigra már rég fertőzött leszel.
2012. okt. 16. 19:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezt meg mégis miből veszed?? Légy szíves ne írj butaságokat!!
2012. okt. 17. 10:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Most akkor elkaptad tőle??
2012. okt. 17. 17:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem rólunk van szó, hanem egy ismerős családról. A feleség azonnal ott akarta hagyni a férjét, mikor ez kiderült. Az asszony édesanyja nem engedte hazaköltözni mondván: mikor hozzáment, akkor nem számított semmi, még a 12 év korkülönbség sem most pedig, hogy beteg lett, maradjon mellette.
2012. okt. 18. 18:30
 7/8 anonim ***** válasza:

A feleségnek is meg a gyerekeknek (ha vannak) is ki kéne vizsgáltatniuk magukat. Ha senki nem kapta el, akkor nincs gond. Nyugodtan élhetnek együtt, csak egy-két apróságra figyeljenek oda:

- ne használjanak (az apával) közös körömvágó ollót

- ne használják az apa fogkeféjét

- figyeljenek apró sérülésekre, pl borotválkozás utáni vércsepp

- baleset esetén klór tartalmú dolgokkal fertőtnelítsenek

- védekezzen a pár óvszerrel

Ezekre érdemes odafigyelni, de ha valamelyiket elmulasztották sem jelenti azt hogy elkapták. Azért azt nem lehet olyan könnyen elkapni.

Szóval a hölgy nyugodtan visszaköltözhet. Ha szereti a párját ez ne álljon közéjük.

Még annyit javasolnék, hogy érdemes a hölgynek időnként elmenni véradásra, így időnként őt is szűrik.

(Én írtam neked priviben. Az én párom is fertőzött. Másfél éve élünk együtt. Kivizsgáltattam magam, és nem kaptam el.)

2012. okt. 18. 21:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Az lemaradt, hogy a borotvát elzárva tárolják.
2012. okt. 19. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!