A szemtekerezgésen és a szédülésen hogyan lehetne javítani?
Figyelt kérdés
Már kisbaba korom ota rezeg a szemem kicsi koromba naon rezget most viszont cs ha naon nézek vamit picit rezeg de ez látásba nem zavar tisztán látok, viszont stresszes helyzetbe elkezdek szédülni lehet ez a rezgés miatt? karatézok és vizsgán mindig szédülök nem vércukrommal van baj mert akkor is ha szőlőcukrot eszek.2012. dec. 10. 20:16
1/6 A kérdező kommentje:
jah és lehetne ezt valahogy enyhíteni 18 éves vok.
2012. dec. 10. 20:21
2/6 A kérdező kommentje:
Kérlek válaszoljon vaki fontos lenne ;)
2012. dec. 10. 20:49
3/6 anonim válasza:
gondolom van neurológusod, akihez jársz, mivel már gyerekkorod óra nystagmusod van. soha nem állapították meg, hogy mitől lehet?
4/6 A kérdező kommentje:
Nm még régebben sportorvosi miatt voltam ideggyógyászaton és akk. kérdezték h mindig is mozgot-e a szemem azt mondtuk h igen és olyan természetesnek vette nm mondta h azért mnjek el mshova nm mondott semmit h rossz lenne-e
2012. dec. 10. 21:41
5/6 anonim válasza:
ejha, azért elég érdekes, hogy kiskorodban nem mutattak meg orvosnak emiatt. milyen jellegű ez a szédülés? valamilyen irányba dőlsz vagy érzel forgást? amúgy ha nem tudod a nystagmus okát, akkor valszeg nem lehet rajta enyhíteni. a szédülés és a nystagmus nagyon gyakran együtt járnak, de ha csak stresszhelyzetekben szédülsz, akkor simán lehet, hogy csak az izgulás így jön ki nálad.
6/6 A kérdező kommentje:
De mgnézett az orvos és aztmondta majd kinövöm mg kiskoromba sose mertek felültetni ringlispirre mrt mindig elszédültem rajta ezt szrencsére azota kinőtem mr ilyeneken nm szédülök el.
2012. dec. 11. 16:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!