Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért lehet az, hogy egy...

Miért lehet az, hogy egy random belvárosi gyógyszertárban egy gyógyszerész lekérte a receptlistám?

Figyelt kérdés

Az új ügyfélkapu beállítása után vettem észre, ahogy ellenőriztem az eeszt működését. A hét folyamán egy gyógyszertárban lekérték a receptlistám (kétszer is, 10 perc különbséggel). Hogyan lehet ez? Hónapok óta nincs gyógyszer felírva, nem is jártam gyógyszertár közelében!

A háziorvos lekérhette esetleg egy gyógyszertárból, hogy van-e alternatív forrásból gyógyszerem? Ugyanis több hónapja nem kértem a vérnyomáscsökkentőm felírását, mert egyszerűen nem szedem.

tegnap 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Ugyanazt látja az orvos, mint a gyógyszerész.

Lehet, hogy valami miatt szükséges volt ellenőriznie.

Az orvos sem írhat fel szakmányban, ráadásul te ki se váltod.

Meg kell kérdezned, hogy ő nézett-e bele.

tegnap 19:13
 2/5 A kérdező kommentje:
De miért kellett ellenőriznie? A patikából volt a beletekintés.
tegnap 19:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
MIndennapos, hogy elírja valaki a tajt. Nem rád volt kíváncsi, így sikerült.
tegnap 19:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor abból nem lehet baj, hogy nem szedem a gyógyszert?
tegnap 20:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha az orvosodat érdekelte volna, akkor ő kéri le a listát. Szerintem is félregépelték, aztán nem értették, miért nincs felírva amit kerestek.
tegnap 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!