Lehet szívinfarktusom 16 évesen?
2 napja hányingerem van,egyszer hánytam is,pedig nem vagyok hajlamos rá.
A családban van szívbeteg,és tudom hogy ilyen fiatalban korban alig van rá esély,de azért félek.
Az elmúlt 2 órában szúr a szívem,elég erősen,az elején nagyon erősen fájt,le kellett feküdnöm.Nagyon gyengénem érzem magam,nem kapok normálisan levegőt,zsibbad a bal kezem.
Pánikbeteg vagyok,még arra gondoltam hogy pánikroham lehet,de nincs halálfélelmem,semmi ilyesmi,nem így szokott rajtam kijönni.
Mi lehet ez?
16/L
Látatlanban nehéz megmondani. Volt infarktusos ismerősöm, neki gyomor fájással kezdődött.
Pánik inkább ésszerűbb lehetőség.
Viszont vannak mostanában hanyos-hasmenos vírusok is.
Meg mostanában a kamaszkori szívbetegségek is emelkedő tendenciát mutatnak a sok energiaital fogyasztás miatt.
1. kérdésre: Lehet.
2. kérdésre: Hipochondria.
Mindenképpen menj dokihoz még ma. Bármilyen rejtett szívbetegséged lehet!
Szívrohamot egész kicsi gyerek is kaphat, és kap is sajnos. Hány újraélesztés van iskolákban pl, mert csak úgy megáll a szívük... Ne vedd félvállról! Mindenképpen kell egy ekg és egy szívultrahang!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!