Mi a különbség a járógipsz és a sima gipsz között?
Nem tudom eldönteni, hogy most nekem járógipszem van, vagy nem. Tegnap gipszelték először.
Ez járógipsz vagy nem?
Kép: [link]
Szia!
Nem akarlak elkeseríteni, de ez nem járógipsz! Ezzel nem kellene közlekedned. A járógipsz sarokrészére beépítenek egy gumi/műanyag sarkat, hogy gyaloglás közben arra lépjél. Ha így elindulsz, ahogy vagy, fél perc alatt eltörik a gipszed és mehetsz vissza megcsináltatni újra.
Amúgy a doki nem mondott semmit? Például, hogy mikor kell visszamenned, mikor veszik ezt le a lábadról?
Remélem, mankód/botod azért van?
1. válaszoló. Köszi :)
Akkor sajnos ebben nem mehetek ki szánkózni. :(
Ez bizony fekvőgipsz, ne állj rá a gipszes lábadra ezzel!
Mi történt a lábaddal, mit mondott az orvos?
Épp kivertem a péniszem és a spermás zsepit el akartam vinni a WC-re lehúzni, már az előszobában tartok, mikor hirtelen meghallom, hogy jön anya. Sötét volt és elkezdtem szaladni és véletlenül izomból belerúgtam a szekrény sarkába.
De a szüleim és az orvosok csak annyit tudnak, hogy sötétben szaladva véletlenül belerúgtam a szekrény sarkába.
5#: Igen csak félig van a gipsz.
:DDD
Csak valamelyik lábujjad tört el legalább?
Ez nagyon vicces, már bocsi :)
És nagyon rossz gipszben lenni? Nem uncsi egész nap feküdni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!