Mi a különbség a körzeti és a házi orvos között?
A körzeti orvosok a befizetett adóinkból kapták a fizetésüket.
A háziorvosi BT.-k és KFT.-k már rászakosodva rabolnak bennünket!
Semmi!
A gyógyítás egyiknek sem érdeke, hisz az egészségben semmi üzlet nincs
Csupán annyi, hogy amíg anno a körzeti orvos célzottan a betegséged gyógyítása érdekében a legmegfelelőbb gyógyszert írta fel miután diagnosztizált!
A mai házi" a gyógyszerügynökök ajánlataiból a legmagasabb
jutalékot ígérő termékét írja fel azzal nem törődve,hogy akár bele is dögölhetsz a mellékhatásaiba mivel megyéb bajod is lehet és annak nem éppen szerencsé ha fölturbózzák2!!!
Az elöttem szólónak annyit mondanék, hogy az orvoslásban nem a tudás, inkább a szerencse játszik szerepet! Azok a betegek, akiknek véletlenül ráhibázott a doki, istenítik Őt. Tehát minden orvosnak vannak betegei akik istenítik, és vannak olyanok akik ócsárolják.
Hogy veletek miért volt ellenszenves a doki? Erre csak te tudhatod a választ, ha kicsit körülnézel magad körül!
A másik, meg az, hogy lehet kedvesen is ártani másoknak, és lehet durván is segíteni nekik!( a nyálaskodás alapból összefügg az aljassággal)
Te jó ég!!! Van még olyan ember, aki oltatni viszi a gyermekét?
Rettenetes az is, hogy vannak kötelező oltások, amelyek már a felvilágosultabb államokban nem kötelezőek, sőt ellenjavalltak.
Itt vagytok a neten, nem igaz, hogy nem olvastátok a sok oltás elleni cikket, nem láttátok a videókat!
Az én gyermekem, ha beteg volt, nem vittem orvoshoz soha, hanem kihívtam. Nem voltam gazdag soha, de arra volt pénzem mindig, hogy a kicsinek állandó orvosa legyen, aki kéthetenként megvizsgálta, ha volt gond, ha nem, és ha beteg volt akkor kijött, mindegy milyen nap volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!