Férjemnek lágyéksérve van, meg fogják műteni. Mire számítsunk? Milyen a műtét? Nagyon fáj utána?
Figyelt kérdés
Kell szabadságot kivennie? esetleg feküdnie egy ideig utána ?
Minden amit tudtok írni ezzel kapcsolatban érdekel!
Köszönöm a válaszokat és küldöm a zöld kezet mindenkinek!
2012. nov. 30. 16:15
1/7 anonim válasza:
Szia! Férjemnek 5-6 éve volt lágyéksérv műtéte. Nem mehetett dolgozni pár hétig pontosan nem tudom meddig, de Ő gyárba dolgozik nehéz motorokat emel és műtét után nem szabad emelni, kímélnie kell magát. Sebe addig fájt míg ki nem szedték varratokat, utána szépen és gyorsan gyógyult. Ne aggódj, minden rendben lesz.
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszodat!!!!
2012. nov. 30. 16:52
3/7 anonim válasza:
Februárban volt lágyéksérv műtétem, Dunaújvárosban műtöttek.
Utána az első két nap húzós volt - utalok itt az ágyból való felkelésre - 5. nap hazaengedtek,seb gyorsan gyógyul.
30 nap után el is lehet felejteni.
4/7 A kérdező kommentje:
hű...olyan sokáig tartottak bent a kórházba? mindenhol ennyi időt kell bent tölteni ?
2012. nov. 30. 17:04
5/7 A kérdező kommentje:
és köszi a választ :)
2012. nov. 30. 17:04
6/7 anonim válasza:
Első vagyok, nálunk is (Győr) 1 hetet kellett bent lennie kórházba.
7/7 A kérdező kommentje:
Te jó ég ! szegény rosszul lesz ha ez elmondom neki :S ......
2012. nov. 30. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!