Úgy érzem hogy állandóan figyelnek, már a munkatársaim is észrevették hogy állandóan lesek a hátam mögé. Szerintetek ez baj lehet? Menjek orvoshoz ezzel?
Ezzel bizony idegorvoshoz kellene menned!
Üldöztetéses (perzekutoros) típus:
Ez a típus a leggyakoribb. A beteg téveszméje, hogy valaki vagy valakik rosszakaratú módon viszonyulnak hozzá (pl. megfigyelik, lehallgatják, mérgezik, üldözik). Időnként megjelenhetnek a téveszmékkel összefüggő jellegű hallucinációk is (pl. az ételnek furcsa ízét is érezheti a beteg, ha meggyőződése, hogy ételét mérgezik).
Nem egészen normális, amit leírsz, de van benne azért igazság.
A Facebookos, mondjuk, nekem is ezért nincs Facebookom, mert nem szeretném, ha mindenki nézegetne.
Sőt a telefonszámomat is lecseréltem, mert túl sokan tudták, és mindenki hívogatott össze-vissza, nem is volt már nyugtom.
Lehet, hogy csak túl közel engedted az embereket, ezért tört ki rajtad a paranoia.
Tarts egy kis távolságot az ismerősöktől, akik csak ismerősök, és nem barátok, és lehet, hogy jobb lesz.
Ha nem, akkor menj pszichológushoz.
2-es vagyok!
Akkor bocsi, azt hittem, hogy enyhébb a dolog.
Ebben az esetben pszichológushoz menj, mert azt hiszem paranoiás vagy.
De ezt lehet kezelni.
Az a lényeg, hogy tényleg nem normális, amiben vagy.
Jaj, de aranyos!
Én nem nevettelek ki, és hülyének se nézlek!
Van egy problémád, amin segíteni kell.
Én meg depressziós voltam, és nem tudtam enni.
Ezért mentem pszichológushoz, később orvoshoz is, ahol kaptam szorongáscsökkentőt, amitől megint tudok enni, hála az Istennek,és ezt komolyan írom, mert már zörgött a csontom, és halálfej sovány volt az arcom, de nem ment le a kaja, csak falatok.
Tudnak segíteni, és, ha gyógyszert írnak azt is kell majd szedni.
De így ne maradj, mert csak szenvedsz!
Azért vannak a pszichológusok, hogy segítsenek!
"2-es vagyok!
Akkor bocsi, azt hittem, hogy enyhébb a dolog.
Ebben az esetben pszichológushoz menj, mert azt hiszem paranoiás vagy."
Inkább psychiáterhez!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!