Egy 22 éves embernek mennyire segítenek a hangulat javító gyógyszereket?
Figyelt kérdés
2012. okt. 24. 12:27
1/6 anonim válasza:
A hangulatjavító gyógyszerek által okozott jókedv olyan, mint a részeg ember boldogsága. Nem valódi. Önbecsapás egyik is, másik is. Talán mégis dobj be inkább két laza fröccsöt, mert a májad könnyebben lebontja, és a hangulatod is megjavul. Ha 22 évesen gyógyszerhez nyúlsz, mert rossz a kedved mihez fogsz nyúlni 42, 52, 62 évesen? Ráérsz még mérgezni magad. Leány! 22 évesen a tied ez az egész világ! Miért is búsulnál?
2/6 anonim válasza:
Kedves válaszoló!
Honnan tudod, hogy leány?
A másik meg: melyek azok a hangulatjavító gyógyszerek, amik helyett te alkoholt javasolsz?
3/6 anonim válasza:
Onnan tudom, hogy leány, mert az. A kérdésre válaszoljunk, ne a válaszra!
4/6 anonim válasza:
Erre nincs válasz, mert egyéntől függ, melyik szerre hogyan reagál.
Nem írod, miért van szükséged rá, neked kell felmérni milyen más módon tudsz javítani a lelkiállapotodon. Ha komoly mindenképpen fordulj szakemberhez.
5/6 anonim válasza:
Ja, a piát kerüld, a legnagyobb csapda a világon. Első válaszoló nem tudom mit képzel magáról.
6/6 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok és első lennék abban is, ha a hangulatjavító gyógyszer feltalálójának a nyakát kéne kitekerni. Tudom, hogy mit beszélek. A jókedvet sem szoktuk gyógyszerekkel csillapítani, akkor miért kellene a rosszkedvet? Hozzánk tartozik egyik is, másik is. Természetes, hogy ha olyasmi ér bennünket( munkahely elvesztése, becsapás, megalázás, megcsalás, gyász, hadd ne soroljam) egy ideig lehangolt állapotba kerülünk, de az idő múlik és ki lassabban, ki gyorsabban( ez az ami egyéntől függ)de kijutunk belőle. Vannak hullámvölgyek, de ne a gyógyszeripartól várjátok a csodát. Nagyobb csapda, mint a két laza fröccs. A dohánytermékeken fel van tüntetve, hogy függőséget okoz, de a gyógyszeres dobozon nincs. Amúgy,ha a gyógyszerek hatékonyak lennének a világon mindenki egészséges volna, a gyógyszergyárak meg bezárhatnának. Ne tabletták után kapkodjatok, hanem gondolkodjatok! Legjobbakat mindnyájatoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!