Ki hogy élte meg a gyomortükrözést?
Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 11:59
11/33 anonim válasza:
Elfelejtettem megkérdezni, hogy miért kell menned tükrözésre?
Hány éves vagy?
12/33 A kérdező kommentje:
19 vagyok, lány.
Mostanában minden éjjel gyomorfájásra ébredek fel, eddig, ha ettem, akkor elmúlt, de tegnap egész éjjel fent voltam mert nem múlt el semmitől. Aztán bevettem két nospát, utána jobb lett...
2012. okt. 1. 18:30
13/33 anonim válasza:
Előző hozzászóló a szurokszéklet fekete? bocsi hogy itt kérdezek de ha már szóba került.
14/33 anonim válasza:
Igen, feketés színű és állaga az sűrű.
15/33 anonim válasza:
köszönöm és ne haragudj hogy téged kérdeztelek :-)
16/33 anonim válasza:
Kérdező majd írj, amikor túl leszel rajta!
17/33 A kérdező kommentje:
Nekem normális a székletem, igaz tegnap hasmenésem volt és a doki azt mondta, hogy ez összefüggésben van a gyomorfájással.
Rendben majd írok. Köszi mindenkinek!
2012. okt. 2. 10:01
18/33 anonim válasza:
áháh én hnap megyek, milyen volt neked?
19/33 anonim válasza:
Én iszonyat féltem tőle, már hónapok óta halasztgatva volt. Bementünk a kórházba. Voltak előttem így tudtam még kicsit idegeskedni... :D Aztán betoltak elaltattak, az ágyamban keltem fel. Mikor észhez tértem, ott röhögtem, hogy ettől féltem én úgy. :D Ha kéne még egyszer mennem, már tuti nem félnék.
20/33 anonim válasza:
utolsó válaszoló hogyhogy neked altatásba csinálták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!