Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ki hogy élte meg a gyomortükrö...

Ki hogy élte meg a gyomortükrözést?

Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 11:59
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
Én rettenetesen rosszul, de előző éjjel nagyon beteg voltam, hánytam, fájt a fejem stb és fél 8-ra behívtak, de csak fél 3!!!!-kor csinálták meg a tükrözést. Addigra már annyira gyenge voltam, sztem ezért viseltem annyira rosszul. Voltak még páran a nap folyamán akik nehezen viselték, de többség elég könnyen megcsinálta :) Állítólag ha nyugodt vagy és figyelsz a légzésre akkor simán megy :) 28/L
2012. okt. 1. 12:10
 2/33 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem nem olyan veszes mint ahogy azt sokan allitajak. Nekem meg nem volt, de a ferjemnek nem regen a Peterfi korhazban csinaltak. Vegig bent voltam vele, mert csak angolul beszel es megkertek, hogy maradjak bent, senki nem beszelt angolul! Amikor ledugtak azt a vekony csovet nyelnie kellett egy nagyot, akkor egy pillanatig rossz volt, utana semmi fekudt nyogtan kb 3 perc volt mig megneztek es mintat vettek, amikor kihuztak akkor is csak az az egy pilanat volt rossz a vegen! Agodtam, mert sok rosszat hallottam a gyomortukrozesrol, de ezekutan ha kellene mennem, biztos nem felnek.
2012. okt. 1. 12:12
 3/33 anonim ***** válasza:
74%
Rémes volt, remélem soha többet nem kell mennem.
2012. okt. 1. 12:34
 4/33 anonim ***** válasza:
neked kell menned?
2012. okt. 1. 12:35
 5/33 A kérdező kommentje:
Igen, és baromira félek tőle. :S
2012. okt. 1. 12:48
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Hamar túl leszel rajta, lidokain kellemetlen lesz és úgy érzed, hogy fel dagad a torkod, de lényeg, hogy itt ne ijedj meg, ne pánikolj. Egy nagy nyelés és már lent is van, kicsit körbe néznek és kihúzzák. Próbálj nyugodt maradni és figyelj Orvosra. mikor mész?
2012. okt. 1. 12:53
 7/33 A kérdező kommentje:

Még időpontot kell kérnem és utána.

Köszi a megnyugtató válaszokat! Próbálok nyugodt maradni, csak az a baj, hogy nekem a gyógyszerlenyeléssel is vannak problémáim.

2012. okt. 1. 13:54
 8/33 anonim ***** válasza:

Nekem 3szor volt gyomortükrözés egy hét alatt.Fekély miatt.

A második alkalommal volt kicsit kellemetlenebb, azért mert kicsit tovább tartott az átlagnál a vizsgálat.

Nem fájdalmas, először én is féltem tőle, fő hogy azt csináld amit mondanak.

Ha van még kérdésed írj!

F/27

2012. okt. 1. 14:32
 9/33 A kérdező kommentje:
Milyen panaszaid voltak a fekélynél? Nagyon remélem, hogy nekem nem az van.
2012. okt. 1. 14:58
 10/33 anonim ***** válasza:

Előző vagyok!

Nekem eleinte csak a bal oldalam fájt, ahogy ettem utána elmúlt aztán újra elkezdett fájni, aztán hányinger is társult hozzá.

A legutolsó tünet a szurokszéklet (emésztett vér) lehetséges. A vérveszteség miatt gyengeség ájulás is lehet tünete.De ez a végső tünete.

2012. okt. 1. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!