Ki hogy élte meg a gyomortükrözést?
Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 11:59
1/33 anonim válasza:
Én rettenetesen rosszul, de előző éjjel nagyon beteg voltam, hánytam, fájt a fejem stb és fél 8-ra behívtak, de csak fél 3!!!!-kor csinálták meg a tükrözést. Addigra már annyira gyenge voltam, sztem ezért viseltem annyira rosszul. Voltak még páran a nap folyamán akik nehezen viselték, de többség elég könnyen megcsinálta :) Állítólag ha nyugodt vagy és figyelsz a légzésre akkor simán megy :) 28/L
2/33 anonim válasza:
Szerintem nem olyan veszes mint ahogy azt sokan allitajak. Nekem meg nem volt, de a ferjemnek nem regen a Peterfi korhazban csinaltak. Vegig bent voltam vele, mert csak angolul beszel es megkertek, hogy maradjak bent, senki nem beszelt angolul! Amikor ledugtak azt a vekony csovet nyelnie kellett egy nagyot, akkor egy pillanatig rossz volt, utana semmi fekudt nyogtan kb 3 perc volt mig megneztek es mintat vettek, amikor kihuztak akkor is csak az az egy pilanat volt rossz a vegen! Agodtam, mert sok rosszat hallottam a gyomortukrozesrol, de ezekutan ha kellene mennem, biztos nem felnek.
3/33 anonim válasza:
Rémes volt, remélem soha többet nem kell mennem.
5/33 A kérdező kommentje:
Igen, és baromira félek tőle. :S
2012. okt. 1. 12:48
6/33 anonim válasza:
Első vagyok. Hamar túl leszel rajta, lidokain kellemetlen lesz és úgy érzed, hogy fel dagad a torkod, de lényeg, hogy itt ne ijedj meg, ne pánikolj. Egy nagy nyelés és már lent is van, kicsit körbe néznek és kihúzzák. Próbálj nyugodt maradni és figyelj Orvosra. mikor mész?
7/33 A kérdező kommentje:
Még időpontot kell kérnem és utána.
Köszi a megnyugtató válaszokat! Próbálok nyugodt maradni, csak az a baj, hogy nekem a gyógyszerlenyeléssel is vannak problémáim.
2012. okt. 1. 13:54
8/33 anonim válasza:
Nekem 3szor volt gyomortükrözés egy hét alatt.Fekély miatt.
A második alkalommal volt kicsit kellemetlenebb, azért mert kicsit tovább tartott az átlagnál a vizsgálat.
Nem fájdalmas, először én is féltem tőle, fő hogy azt csináld amit mondanak.
Ha van még kérdésed írj!
F/27
9/33 A kérdező kommentje:
Milyen panaszaid voltak a fekélynél? Nagyon remélem, hogy nekem nem az van.
2012. okt. 1. 14:58
10/33 anonim válasza:
Előző vagyok!
Nekem eleinte csak a bal oldalam fájt, ahogy ettem utána elmúlt aztán újra elkezdett fájni, aztán hányinger is társult hozzá.
A legutolsó tünet a szurokszéklet (emésztett vér) lehetséges. A vérveszteség miatt gyengeség ájulás is lehet tünete.De ez a végső tünete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!