Miért érzem magam szánalmasnak? Csak én feszengem túl?
Ma reggel úgy ébredtem, hogy fél fülemre alig hallok.
Le kell szögeznem, igényes vagyok, adok magamra, rendezett és tiszta a "magánszférám", ám teljes mértékben fülzsír eldugulásom volt.
Elmentem orvoshoz, kimosták a fülem, de még mindig a fejemben van az asszisztens arca, és az "elrejtett" mosolya, amikor mondta a doki, mi a szitu. Borzasztó kellemtlenül éreztem magam, és érzem is. Pedig komolyan igényes ember vagyok, de erről nem tehetek, mégis megalázónak érzem a dolgot. Csak én reagálom túl?
Túl reagálod !
Én 2 naponta pucolom a fülem és benyúlok rendesen a fülembe mert viszket de van amikor rátolom a dzsuvát és nem hallok.
Elmentem vele fülészetre erre a doki nem piszkáljam nagyon bent a fülem csak kint a külső részen mert hogy a kosz kijön magától !
Én meg erre jön a lófaszt....
És aki az igényessége ellenére hüvelygombával, vagy lábkörömgombával ballag a dokihoz? Az sem tehet róla, aztán szerintem a fülzsír sehol sincs ezekhez képest! :)
Szerinted az asszisztens nem lát napi 100 zsíros fület? Ugyan már! Max. azon mosolygott hogy milyen banális probléma miatt ijedtél meg. :)
Én minden évben kimosatom a fülemet, pedig én sem tartom magam igénytelennek, de egy 5 évvel ezelőtti fülgyulladás óta nem tisztul normálisan magától a fülem.
Fülészetre egyébként ugyanúgy lehet menni évente ellenőrzésre mint fogorvoshoz vagy nőgyógyászhoz. Én minden évben megyek, ha bedugul a fülem, ha nem. Jobb az a tudat hogy kitisztították. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!