Barátnőm tegnap füves cigi hatására el kezdet remegni! Aztán mint 1 kártya vár össze esett fejét be vágva a betonba! Azóta fáj a nyaka! Hányt is ez lehet a cigitől is! Agyrászkodása lehet?
Régebben sokat csinálta már az én hatásomra le tette!
De sajnos el hagyta a szerelme a családba se minden oks és újra hozzá nyúlt!Tegnap nem tudtam már meg akadályozni azóta velem van és semmi károsat nem tesz!Ne ítéljék el csak segítsenek el vigyem orvoshoz a fejét ért ütés miatt vagy elég ha pihen?s borogatom a fejét nyakát?
Szia!
A feje miatt vidd el orvoshoz mindenképp szerintem.
A remegéssel és hányással nagyon nem kell foglalkozni, ki fogja aludni.
Az oka az lehet - sajnos fiatalabb emlékeimből kiindulva - hogy, ha rendszeresen szívja az ember a szervezet valamilyen szinten hozzászokik. Ekkor ezek a rosszullétek nem nagyon jellemzőek. Viszont ha abbahagyja az ember huzamosabb ideig (kb:min 2 hét), és ne adj isten megint rágyújt egy cigire, akkor gáz van. Két slukknál még nem, de ha elszív egy egész cigit akkor bizony jön a remegés-hidegrázás, mert leesik a vérnyomás, no és persze a kiszáradás, hányás. Ilyenkor a legjobb amit tehetsz adsz rá valami meleg cuccot és vizet. Ezt viszont mint mondtam az ember kialussza. Ez az érzés volt nekem is amikor azt mondtam hogy na ebből többet nem kérek, mert nem hiányzik ez nekem.
Talán ezek után ő is elgondolkodik rajta hogy megér-e ennyit egy "joint" még ha komolyabb problémái is vannak.
Nem kukacoskodni akarok a köv. hozzászólóval, csak a megnyugtatádosra mondom, hogy a hányás az tuti a cigitől volt. Mégpedig éppen azért, mert mert régóta nem csinálta, és most picit sok volt egyszerre.
Viszont fejjel doki, doki, doki!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!