Szerintetek kifog nevetni az orvos?
A főnöködet nagy nem fogja érdekelni az sem, ha a sírból ásod ki magad, hogy mehess dolgozni. Talán felhúzza a szemöldökét, ha holtan esel össze a lábai előtt, de csak azért, mert neki akkor nagyobbat kell lépni, mert ott fekszel előtte keresztben. Szóval ne is álmodj ilyen álommelókról a későbbiekben.
A doki meg nem azért van, hogy kiröhögjön. Nem fog. Annó az egyik csoporttársam a suliban fogadásból feldugott magának egy villanykörtét, és persze utána nem bírta kipiszkálni. Na őt széles terpeszben szállították a kórházba. Sem a mentősök, sem a doki nem röhögött rajta a szemében. Viszont majd megfulladtak a visszafojtott vigyortól. Gondolj arra,ha őt nem röhögték ki, téged sem fognak.
Senki nem mondta hogy te vagy a hibás amiért beteg vagyok 1
2
az ágyban fekszem és telefonról vagyok fent.
aztán
Nem tudom te miről beszélsz egyáltalán...
az utolsónak meg köszi:)
Remélem tényleg nem fog
Nem tudom miért kell bántani a kérdezőt, minden embernél más és más a láz. Nekem például már ha 38-at eléri annyira fájnak az izmaim, hogy nem tudok felkelni. Barátnőm meg 40 fokkal is simán mászkál. Sőt olyan barátnőm is van, aki meg nem tud belázasodni, na az a legrosszabb, ugyan olyan szarul van, csak nincs láza, mert a szervezete nem úgy reagál a vírusfertőzésre.
Szóval maradj nyugodtan otthon, menj le a dokihoz, ha nagyon szarul vagy. Amúgy mézes tea, lázcsillapító és alvás. Holnapra jobban leszel.
voltál dokinál? na ugye, hogy el kellett menni.
tudnám, hogy amikor ezt írtam, miért húztak le pontokkal...
munkahelyről egyébként hazaküldeni tényleg nem szokás, de akin látszik, hogy szarul van, hazaengedik.
egyébként már csak azért is hazaengednek, hogy a többieket ne fertőzd meg a munkahelyen, mert akkor ők is kiesnek a munkából, nem csak 1.
ja, ha olyan helyen vagy, ahol nincs kolléga a környéken - az ciki:) vagy szabad levegőn dolgoztok....
tegnap 10:45
én is kihullottam ilyenkor és lám, rendesen járok munkába(amúgy akkor is ki lehet, ezt nevezik táppénznek)...nem kell okoskodni és megmondani más hogy fogja a jövőben csinálni, ha most így vagy úgy csinálja...menj inkább jósnőnek, ha ennyire tudod az emberi természet reakcióit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!