Szerintetek kifog nevetni az orvos?
Nem fog összedőlni a világ ettől az egy naptól, ma pihenj, aztán az orvos majd megmondja, hogy holnap mehetsz-e már.
Nyugi! :)
Húzzál már orvoshoz és maradj otthon!
Jobbulást!
de most mért van lepontozva az összes válasz?? Nem lógni akarok ne agódjatok ám...
Munkahelyen meg direkt hazaküldik az embereket hogy ne fertőzzék a többit.Kedves 84%os
az szép..."húzzál azorvoshoz"
"jobbulást"
ez gyönyörű volt :)
egyébként már van időpontom;)
Munkahelyről hazaküldik az embert?
Te elég nagy álomvilágban élsz akkor, mert a munkáltatókat rohadtul nem érdekli, hogy te most náthás vagy, hőemelkedésed van, vagy más egyéb problémád akadt éppen. Neki a lényeg, hogy vagy dolgozol a pénzedért vagy el lehet fáradni, majd lesz helyetted más. Hidd el, nem olyan nehéz új embert találni a helyedre, a sok munkanélküli között lehet bőven válogatni.
jó figyelj engem ez nagyon nem érdekel.
Akkor inkább bemegyek a suliba.Göynörű lelkiismeretfurdalást csináltál nekem.
Azért ennyire nem kell rájátszani a dolgokra, még a végén én leszek a hibás azért is, mert neked folyik az orrod meg hőemelkedésed volt... :)))) Ugggyanmááár... Amúgy meg ha tudsz a gép előtt ücsörögni akkor a suliba is tudtál volna.
Én ha annyira rosszul érzem magam akkor nyomom az ágyat és alszok... Nem pedig a neten irkálok ki kérdést erről-arról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!