EKG-val és szívultrahang vizsgálattal kimutathatò a szívelégtelenség?
Szerintem inkább valami feszültségoldóra lenne szükséged.
Nincs szívelégtelenséged.
hasonló tüneteim voltak nekem is, voltam kivizsgáláson, semmi bajom. sokszor a mai napig érzem az erős, kellemetlen szívdobogást, néha szédülést, de amint legyintek rá, hogy "úgyis csak idegi alapon produkálom a tüneteket", kis időn belül el is múlik.
a szívelégtelenség azért valós tünetekkel jár, és nem alakul ki előzmények nélkül (elhízás, dohányzás, általánosan egészségtelen életmód, életkor, stb). ezek a tényezők pedig évekig fenn kell álljanak. az ilyesmi komolyabb tünetekkel jár, mint a rossz közérzet, többek közt fulladással, sokszor éjszaka is arra ébred a delikvens, hogy nem kap levegőt. feltételezem, nálad ez nincs. ilyen fiatalon meg aztán végképp kicsi az esélye, hogy ilyen problémád legyen. maximum vmi genetikai rendellenesség folytán, de az szerintem már hamarabb kiütközött volna, és a rajtad elvégzett vizsgálatok is kimutatták volna.
jó tanács: lehetőleg ne elemezgesd az állapotod egy-egy ilyen rosszullétnél. ha próbálsz ráhúzni mindenféle betegségeket, azzal csak szugerálod magadnak, hogy beteg vagy, és annál több tünetet fogsz produkálni. az emberi agy már csak ilyen. próbálj átsiklani felette, abban a tudatban, hogy minden eredményed negatív, és ezek a tünetek csak az agyad szüleményei. ha komoly bajod lenne, hidd el, arról már tudnál. győzd meg magad efelől, és minden rendben lesz ;)
egy harmadéves mentőtiszt hallgató :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!