Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mennyire lehet ez igaz (lejjebb)?

Mennyire lehet ez igaz (lejjebb)?

Figyelt kérdés

Lehet fájdalommentes füllyukasztást végezni, úgy, hogy tényleg egyáltalán nem fáj, és ha fáj, akkor mennyire(amikor kilyukasztják és utána)?

Én most akarom kilyukasztattatni a fülem, a lyukam fölé, itt jobban fáj, mint lent?

2009. júl. 25. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:

megnyugtatlak h nemhalsz bele, ahova te akarod szúratni(inkább a lövést ajánlom gyorsabb is meg csak 3mp-ig kellemetlen)

és ott még nincsen porc h fájjon^^

2009. júl. 25. 20:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha olyan helyen csináltatod ahol van lidocain spray akkor egyáltalán nem fog fájni. Nem fáj jobban :D nekem a lyukasztás se fájt nem volt kellemes , de nem egy nagy dolog
2009. júl. 25. 20:37
 3/5 anonim ***** válasza:

A 6 hetes kislányom csak a lyukasztásnál pityeredett el, ott is a gép hangjától ilyedt meg inkább, mint a fájdalomtól, mire kijöttünk a kozmetikustól már nevetgélt.

Úgyhogy tuti nem gáz.

2009. júl. 25. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem többször is volt lyukasztva, mert mindig nagyon csúnyán begyulladt, és nem tudtunk vele mit kezdeni. Harmadikra sikerült, így már évek óta van lyuk a fülemben. A lövés szerintem alig fáj, a ciki az volt, hogy télen csináltam, hatalmas szél volt és hideg, és na az fájt, amikor mentem, és szembe fújt a szél, és a lyukon "átfújt", de amúgy egyáltalán nem fájt. A lyukasztás meg fél másodperc alatt megvan.
2009. júl. 25. 20:48
 5/5 anonim ***** válasza:
én magamnak kilyukasztottam,és megse kottyant :D
2010. nov. 14. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!