Szerintetek elmenjek orvoshoz vagy nem muszály? (folyt lent)
Figyelt kérdés
Kedden reggel megfájdult a hátam előtte nap nyomkodógépben ültem és az egész hátám lapockámnál fájt néha még most is ha nyelek meg iszok meg ha böfögök meg előtte nap ment rám a ventillátor egész éjjel és jobbra mikor elforditom afejemt nagyon fáj a nyakam na és most néha zsibbad a bal kezem meg mintha lenne valami a körmöm alatt meg néha a mellkasom is nyom! nagyon stresszes is vagyok sokatidegeskedek mi lehet ez? valaki nyugtasson meg hogy nem komoly!2012. aug. 23. 20:45
1/8 A kérdező kommentje:
meg néha az állkapcsom is szurkál meg a vállam
2012. aug. 23. 20:47
2/8 anonim válasza:
Diagnózis: Pszicháter mindenképp
3/8 A kérdező kommentje:
Az amugy igen mert tömegben félek ha sokan vannak tudom hogy pszichiáter de ez infarktus tünete lehet? jobb oldalt álkapcsom igy szurkál néha néha
2012. aug. 23. 20:51
4/8 anonim válasza:
Becsípődött. Mozgasd ki. Így csökken a stressz is egy kicsit.
5/8 A kérdező kommentje:
mozgattam ma egésznap meg igen nehézlégzés az van és 17 éves vagyok SOK STRESZ IDEGESSÉG MAJDNEM MIDENNAP :( de ez infarktus lehet? vagy kedd óta már nem huznám?
2012. aug. 23. 20:52
6/8 anonim válasza:
Úgy tűnik téged csak egy doki tudna megnyugtatni pár negatív lelettel. Itt most hiába írogatunk okosságokat, nem leszel előrébb.
7/8 anonim válasza:
Itt ritka lehet AZ orvos. Egy ismeretlen, aki lehet hogy csak 12 éves, azt mondja neked itt hogy ne aggódj, akkor minden fasza mert megnyugtatot? Menj orvoshoz vagy szólj a szüleidnek!
8/8 A kérdező kommentje:
Jó de szeintetek lehet komolybaj?
2012. aug. 23. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!