Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Szerintetek elmenjek orvoshoz?...

Szerintetek elmenjek orvoshoz? (lent)

Figyelt kérdés

Biztos nem komolyn a baj (remélem) Májusban mikor egyszer mentem dolgozni, a jobb kezemen az egyik ujjamon nagyobb tűzpiros folt másik ujjamon kisebb tűzpiros foltot vettem észre. nem tudtam, hogy mitől lehet, én naív aztgondoltam, hogy elmulik.... Azota nem múlt el, változó.. van amikor tűzpiros és olyan egy kicsit a tapintása minthogyha rászáradt volna a pillanatragasztó, máskor alig piros, de iszonyatosan pillanatragasztós érzés és mostmár viszket is állandoan és "hámlik".

Szeritnetek elmenjek orvoshoz?

B.nőm szülei háziorvosok, ugyan nem látta, de adott egy krémet rá, napi 4-5ször nekem, de nem javul .....

Amikor észrevettem elötte, nem csináltam semmi olyan szokatlan amit máskor nem csinálnék. (pl: nem ragasztóztam)

Köszönöm a válaszokat (normális válaszokat)

18/L

2010. júl. 8. 21:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Én elmennék bőrgyógyászhoz.
2010. júl. 8. 21:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Bőrgomba, vagy valami allergia, én az elsőre tippelek. Kérhetsz a gyógyszertárban krémet, de érdemes elmenni orvoshoz, lehet valami egzotikus fajta, na meg, ha az az orvos írja fel a cuccot, töredékébe kerül.
2010. júl. 8. 21:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Esetleg ekcéma is lehet, bár az nem körülhatárolható.
2010. júl. 8. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!