Mit jelent ez az orvosi rövidités?
Figyelt kérdés
Neonat. praemat.2012. júl. 25. 18:37
1/9 anonim válasza:
hát valami újszülöttel kapcsolatos méret lehet talán
2/9 anonim válasza:
Talán azt,hogy koraszülött? (baba)
3/9 A kérdező kommentje:
Igen az én babakori zárójelentésemen van rajta,de tudtommal nem vagyok koraszülött...
2012. júl. 25. 18:47
4/9 A kérdező kommentje:
És a korisme rublibákab szerepel
2012. júl. 25. 18:48
5/9 A kérdező kommentje:
rublikában,na.
2012. júl. 25. 18:48
6/9 anonim válasza:
Ok,azért tettem kérdőjellel. Csak a prae miatt gondoltam,mert az előtag,és azt jelenti, hogy -előtt, valami előtti,korai.
7/9 anonim válasza:
Nem volt valami baj a terhesség alatt? Lehet még születésed előtt volt valami odabent,egy kisebb baj,amit ott megemlítenek.
8/9 A kérdező kommentje:
Erről sem tudok,hogy probléma lett volna...csak a kezembe akadt és feltűnt ez a dolog,lehet hogy velem volt valami rendellenesség?..
2012. júl. 25. 18:51
9/9 anonim válasza:
Neonatalis praematurus = újszülött, aki picit éretlenebb, vagyis előbb érkezett, vagy időre jött, de kicsit éretlenebb az átlagos újszülöttnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!