Mi van akkor ha 2011. decembere óta nem fizetem magam után a tb-m, de a most esedékeset betudtam fizetni? Ilyenkor ugyanúgy kapok orvosi ellátást? Vagy mindaddig nem, ameddig nem rendezem a hátralékom?
Nem így működik ez sajnos egy cipőben járunk,annyi hogy én december 26:)
Voltam bent apehnál 96 ezer ft-os tartozásom van,minnél előbb be kell fizetnem,most gyűjtögetek.
Addig orvos ellát de pittyeg neki a gépén hogy nem érvényes a TB-d annyi,plusz ha kórházba kerülsz csak akkut betegséggel látnak el,de a további kezelések,műtétek stb akár többszázezer forint is lehet.
És nem orvoshoz kell vinni a pénzt,hanem Apeh-hoz kell bemenned ott adnak csekkeket a hónapokról összesítve és azt befizetni.
Ha továbbra is nem fizetnéd be akkor tovább gyűlne sajnos ez a szar benne,de nem érdemes packázni bármikor elbaszhat egy busz:) Jahm és ha munkanélküli vagy,bemehetsz népjólétihez kérni 1 évig TB támogatást,tehát akkor 1 évig nem kell fizetned én most ezt intézem.
Köszönöm szépen a gyors és kielégítő választ!:)
Mindenre választ kaptam!
Igen az apeh-os dolog már megvan oldva, fizetem magamnak a tb-m,vagyis a csekkek megvannak...
Már csak bekell hoznom a lemaradást, és kifizetnem az elmaradást!
Köszönöm szépen még 1x!
már befizetted ezt a sok pénzt?:O
bocsi,nem akarok tolakodó lenni,csak irigyellek:)
"és persze míg hátralékod van az tartozás,addig nem érvényes a TB-d."
De akkor a lényeg akkor is az hogy ha valami nyűgöm van a házidoki ellát (nekem most ez a lényeg)!
Vagy félreértettem valamit?
Igaziból ilyen alkamasságis papírt akarok vele csináltatni, nem többet....
hát sajnos be fog jelezni neki a gép,és fizetni kell mint egy magánrendelésen:S
Ezért nem járok én orvoshoz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!