Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Orvosi ponthatárok 2011?

Orvosi ponthatárok 2011?

Figyelt kérdés
Szerintetek nőni vagy csökkenni fognak a ponthatárok idén az orvoskarokon? Én szegedre jelentkeztem elsősorban, de lepontozták a szóbelim így csak 419 pontom van. Szerintem amúgy nőni fognak, mert a biosz emelt jóval könnyebb volt idén mint tavaly, úgyhogy én már lemondtam róla.
2011. jún. 27. 19:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

ugyanez nálam, nekem is lepontozták a szóbelim :S, így 419 lett.

Én Pestet jelöltem meg elsőnek, de ez esélytelen, második Szeged, remélem elég lesz

Hát ha már csak 1 ponttal is nő a ponthatár a tavalyihoz képest, akkor nem kerülünk be, de nagyon idegesítő lesz, ha 1-2 ponttal maradok le.

Ráadásul én már tavaly is próbálkoztam

2011. jún. 27. 19:33
 2/21 A kérdező kommentje:

Hát akkor te egy az egyben az én helyzetemben vagy! Én is most próbálkozom másodszorra, én is sotéra adtam be először, aztán meggondoltam magam és jött szeged...

Néha már elgondolkozom mi a baj velem hogy csak ennyi pontot tudtam összeszedni...

Mindenesetre, sok szerencsét akkor magunknak a ponthatárhoz, hátha találkozunk ősszel!:)

2011. jún. 27. 19:37
 3/21 anonim ***** válasza:
remélem :)
2011. jún. 27. 19:43
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Én 100%-ig biztos vagyok abban, hogy csökkenni fog. Nem drasztikus csökkenésre gondolok, 2 pont körül csak.. A biosz emelt azért nem sikerült annyira fényesen a többségnek, ahogy hallottam.. és ha belegondolsz, még ha jól is sikerült a többségnek, akkor is ott a közép kémia, ami elég pocsékul sikerült a többségnek.. na meg a nyelvvizsgáért is 35 helyett 28 járt, a többségnek megint csak nem hiszem, hogy 2 lenne. Úgyhogy én bármiben mernék fogadni most, hogy csökkenni fog. Sok szerencsét, és ne mondj le róla!;)
2011. jún. 27. 20:16
 5/21 A kérdező kommentje:
Hát igen az a -7 pont a nyelvvizsgából tényleg elég sok. Remélem igazad lesz!:)
2011. jún. 27. 20:23
 6/21 anonim ***** válasza:
Tuti ;) Majd meglátod :)
2011. jún. 27. 23:46
 7/21 anonim ***** válasza:
70%
Hát nem tudom, viszont idén valamivel azért többen jelentkeztek, ráadásul vannak olyanok akiknek felsőfokú nyelvvizsgájuk van, vagy két középfok. A biosz emelt sem sikerült olyan tragikusan, ráadásul vannak akik kémiából emelteztek. Szóval szerintem vagy marad vagy nőni fog 1-2 pontot.
2011. jún. 29. 08:37
 8/21 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem van benne valami, amit az előttem lévő írt, azért nem egy nagy extra az a felsőfokú nyelvvizsga, a két közép meg pláne. Nekem annak ellenére lett ilyen kevés pontom, hogy megvan az összes pluszpont. A többség jobban teljesített szerintem. Nah mindegy, nem idegesítem magam, július végén minden kiderül :) (1.)
2011. jún. 29. 12:42
 9/21 anonim ***** válasza:

Nem volt szerintem könnyebb az idei biosz.

A tavalyi országos átlag 60% -körül lett, idén Csongrád megyében az írásbeli 61 %, Bács-Kiskun megyében 58%.

2011. jún. 29. 12:54
 10/21 A kérdező kommentje:

12:54

Hol találtál ilyen statisztikát a százalékokról?

2011. jún. 29. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!