Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Orvosi ponthatárok 2011?

Orvosi ponthatárok 2011?

Figyelt kérdés
Szerintetek nőni vagy csökkenni fognak a ponthatárok idén az orvoskarokon? Én szegedre jelentkeztem elsősorban, de lepontozták a szóbelim így csak 419 pontom van. Szerintem amúgy nőni fognak, mert a biosz emelt jóval könnyebb volt idén mint tavaly, úgyhogy én már lemondtam róla.
2011. jún. 27. 19:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

A tavalyi fent van az OM honlapján, az ideit a tanárom mondta, aki benne van a bizottságban. A másik megye eredményét pedig az unokatestvérem mondta, akinek a tanárja az ottani bizottságban van benne.

Arról még hivatalosan nincs statisztika. De az ideik csak az íráseblik eredménye, nem tudom, hogy a szóbelivel mennyit húztak rajta, mert én is rontottam 2%-ot a a szóbelin.

2011. jún. 29. 13:14
 12/21 anonim ***** válasza:
51%
Azért nem olyan könnyű összekaparni 2 nyelvvizsgát, még ha középfokú, akkor se. És azért egy felsőfokra is rá kell készülni rendesen. Ráadásul sokaknak nem nagyon volt idejük rákészülni egy másik középfokra, mivel csak tavaly tudtuk meg, hogy kevesebbet fog érni egy középfok. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én például nem tudtam felkészülni németből is egy középfokra csak úgy hipphopp...
2011. jún. 29. 14:55
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem tudja valaki, mi volt z oka, hogy 2009-ben ennyire megugrottak a ponthatárok? Könnyű volt az érettségi, vagy esetleg sokkal kevesebben jelentkeztek?
2011. jún. 29. 14:59
 14/21 anonim ***** válasza:

Nekem is csak egy középfokúm van.

És az egyik ismerősöm kihagyott egy évet, mert nem jött neki össze tavaly, de ennek ellenére nem sikerült a felsőfokúja, mert csak a szóbeli része lett meg.

2011. jún. 29. 15:05
 15/21 anonim ***** válasza:
Én is hallottam a kémia tanáromtól, aki biosz tanár is (hozzá jártam kémiából különórára) hogy Tolna megyében, az átlag 60% körül volt, és ahogy javított, tényleg 60körül volt, és nagyon kevés volt, ami 70-80 körül lett volna. És igen, nem egyszerű 2 nyelvvizsgát azért összekaparni.. én nyáron próbáltam felkészülni a németre, de aztán ősszel láttam, hogy túl sok időmet veszi el a többi tárgytól, és azzal meg sokkal többet veszítettem volna.. úgyhogy tuti, hogy csökken, de ez az én véleményem.
2011. jún. 29. 15:08
 16/21 anonim ***** válasza:
Ja meg szerintem 2009-ben jobbak lettek az eredmények, tavaly kezdték a nagy szivatást a biosszal, ami idén is folytatódott..
2011. jún. 29. 15:11
 17/21 A kérdező kommentje:

Hát szóbelin általában javítani szoktak. Bár egy ismerősöm vagy 5%-ot rontott, és én is csak 2-t javítottam a várt 8% helyett, de hát ez van. Azért reméljük a legjobbakat.

És köszi a választ mindenkinek!

2011. jún. 29. 15:37
 18/21 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom, de itt Szegeden mindenki csak rontott a szóbelivel, akivel beszéltem.
2011. jún. 29. 22:56
 19/21 anonim ***** válasza:
Csak az a baj, hogy ebben a statisztikában mindenki benne van, aki bioszból emeltezett, és nem csak az orvosira jelentkezők. Szerintem ha csak azokat az eredményeket néznénk, jóval magasabb lenne az átlag. Egyébként én is meglepődtem, hogy rontottam a szóbelivel, azért ez nem annyira jellemző, de idén jó pár embertől hallottam, hogy hasonlóan jártak.
2011. jún. 30. 11:48
 20/21 anonim ***** válasza:
417 a szeged ÁOK ponthatár!:)
2011. júl. 21. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!