Mi lesz a lábammal? Mit tegyek? Nagyon fáj.
Figyelt kérdés
Tegnap összevesztem a barátommal és kicsapta a bejárti ajtót nekem meg ott volt a jobb lábam és a nagylábujjamon a zselés körmöm alatt nagyon belilult és már el is terjedt.. Annyira fáj,hogy a jövő hetet is magamhoz kèrem... Menni is alig tudok..És jövő hét szombaton esküvőre mennènk de szerintem nem tudok majd..:-\ Mit tegyek a lábammal? Mi fog történni?2012. júl. 25. 13:29
1/2 anonim válasza:
Jó esetben semmi. Felvázolom a lábra műköröm miatti rosszabb lehetőségeket:
megsérült a mátrix a körmödben, és le fog esni a körmöd
Eltört a lábujjad. (ez mondjuk nem a műköröm miatt, csak hogy vigasztaljalak is)
A törött lábujj mellett még elmozdult a zselé a körmödön, és a gomba majd cukin aláköltözik.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Mi a fenének kell lábra műköröm? Az egyik leg balesetveszélyesebb dolog. Sosem csinálnék lábra.
2/2 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz..a lábra felesleges a műköröm,nagyobb bajod is eshetett volna..menj el orvoshoz mert könnyen előfordulhat hogy a műköröm alatt a saját körmödet is el kell majd távolítani..nem ijesztgetésnek szántam!ha csak a köröm alatti rész lilult be az majd fel fog szívódni idővel,ha az ujjad is akkor esélyes,hogy el is tört az ujjad..mindenképp távolítsd el a műkörmöt mert csúnya fertőzést kaphatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!