Hogyan menjek ágyba este a gipszelt lábammal, ami eléggé koszos lesz, ha az utcán járok vele?
A gipszre általában szoktak tenni egy nagyobb zoknit vagy ilyesmit.
Amikor öcsémnek volt eltörve a lábad akkor ők könnyített gipszet tetettek fel neki és anya a kínaiba vett 2 pár olcsó cipőt. Az egyik 42-es volt a másik 44-es. A 42est hordta a jó lábán és a 44esbe pedig belefért a gipszes lába.
Ha tudsz akkor te is kérjél ilyen, ha meg nem tudsz akkor próbálkozz te is hasonló ötlettel! :)
Gyógyulást! :)
Ne haragudj, hogy ilyen össze vissza írtam a válaszom. Eléggé fáradt vagyok! Remélem azért érted a lényeget!
(előző hozzászóló)
én is olyat láttam, hogy nagy zokni volt ráhúzva és annak az aljára egy gumi lapot kötöttek. Vagy zacsit húztak rá...érdekes látvány :D de a cél szentesíti az eszközt :D
És nem is divatbemutató :)
Nem javaslom a nejlonzacskót,beleizzadsz.
Készíts neki pizsamát!(Vékony vászon,vagy pólóanyagból
egy zsákot.)
Igen, amúgy is rohadt meleg ez a gipsz, nagyon szenvedek vele :S. Az utcán inkább nem rakok rá semmit, úgy is tök beleizzadok. De valamit az ágyban muszáj vagyok rárakni, mégsem fekhetek vele úgy le, ahogyan egész nap az utca koszában tapodtam vele. Meg már a lábujjam is csupa kosz. Jajj, de utálom! :S
Köszi mindenkinek a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!