Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mi lesz így a lábammal? Két...

Mi lesz így a lábammal? Két hete műtöttek visszérrel, bokánál és ágyékon vágtak fel a kettő közötti résznél pedig összeszúrták a lábamat, amit valójában nem tudom miért kellett .

Figyelt kérdés
A két vágásom , már alig látszik a szúrások viszont nagyon . Sőt a combomon kettő szinte egymás mellett van és így egy vágást alkotnak, ami álló helyzetben nagyon látszik . Ráadásul efelett , ahol kivettek egy eret , ott egy mélyedés képződött a lábamon . Gyönyörűen nézek ki . Mit csinálhatnék vele , volt valakinek hasonló este ?
2010. aug. 2. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Anyumnak volt ilyen műtéte tavaly Novemberben:)Neki is ugyanígy vágták fel a lábát...A kicsi vágások gondolom az eltávolítás miatt kellettek,bár nem voltam ott a műtétnél!De neki pár hónap alatt begyógyultak a sebek:)Már nagyon szép a lába,nem látszik semmi!
2010. aug. 2. 17:31
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ , nem tudod , hogy végig be volt kötve a lába vagy hordott ilyen harisnyát ?

Nekem be van kötve ,mert muszáj , de azzal sem a legjobb , a vádlimnál semmi baj , de a combomon iszonyatosan néz ki.

2010. aug. 2. 17:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt hiszem 3vagy 4hétig volt rajta a gumis kötés...amíg kötözésre járt,meg a háziorvoshoz!Víz nem nagyon érhette neki!Neki is elég csúnya volt a combjánál,és ott elég sokáig vérzett is,meg beleragadt a kötés is!De ha már nem kell bekötni,akkor gyorsabban gyógyul!Injekciózod magad amúgy?
2010. aug. 2. 17:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen , kellett , de csak 10db-ot adtak és a varratszedésnél nem írtak ki többet . Ő meddig adta magának ?

Furcsa , mert nekem azt mondták fürödhetek vele és napozhatok is ?!?! De miért?

2010. aug. 2. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!