Görcsbe van a lábam napok óta. Alig bírok állni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Görcsbe van a vádlim napok óta. Első éjszaka 2x is begörcsölt. Az első nem fájt annyira, és gyorsan kijött, de a második nagyon fájt és sok idő kellett neki, hogy lecsillapodjon. Hiába masszíroztam, nem múlt el (ilyenkor már csak egy kicsit fájt). Következő éjszaka is begörcsölt, de akkor a bal vádlim. Baromira fájt. A harmadik napon újra a jobb oldali görcsölt be. Amikor reggel felkeltem, alig bírtam ráállni. Nagyon fáj. Nem tudok rendesen járni. Attól félek, hogy ma éjszaka is be fog görcsölni. Mit csináljak?2012. jún. 24. 16:33
1/5 anonim válasza:
kálcium!!!
sok-sok-sok-sok víz, folyadék!
éééés, izomlazító krém, esetleg sportmasszőr
2/5 anonim válasza:
Valószínű magnézium hiányod van, vegyél rá valamit patikában. Addig meg keress rá, hogy milyen ételekben található nagy mennyiség és egyél abból.
3/5 anonim válasza:
Szedjék MagneB6-ot, és C vitamint, és igyál sok vizet.
4/5 anonim válasza:
Fordulj gyógymasszőrhöz (mondjuk hozzám). Magadnak az életben nem fogod rendesen kimasszírozni, én se tudnám. Ezenkívül vigyél be kalciumot, magnéziumot, és igyál sokat. Nyilván hallottad, hogy ilyen időben nagyon megnő a szervezet folyadékigénye.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm! megpróbálom ezeket! :)
2012. jún. 25. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!