Hova kell elmennem ha fáj a lábam amikor járok?
A háziorvoshoz. Ha ő nem vesz komolyan, akkor senki.
Gyalázat az orvosi ellátás, sok jót ne várj tőle.
Kedves második!
Miért írod, hogy "gyalázat az orvosi ellátás" ?
Nem az a gyalázat, ahogy bánunk saját magunkkal? Csak gondoljad végig! Évekig szándékosan rongáljuk a testünket, aztán a doki 10 perc alatt szedjen rendbe bennünket. Igaz az írásod alapján látni, te sem sokat tettél még keresztbe..
Kedves Harmadik, szerintem Elsőt akartál írni, én nem kritizálom a háziorvosokat, magam is az eü.-ben dolgozom.
(Azért annyit hozzátennék, hogy mifelénk, amióta van Sürgősségi ambulancia, elég hamar odaküldi a HO a beteget, mert ott ugye 24 órában magas szinten fogják ellátni...)
Kedves harmadik, 3 éve szenvedek autoimmunban, amit mostanra sikerült diagnosztizálni az orvosok nemtörődömsége miatt (kétszer kellett háziorvost váltanom)
Az ekcémának el kellett lepnie az egész testem mire a bőrgyógyász hajlandó volt antiallergén tablettákat felírni, de már az is csak annyit segít hogy nem leszek mindentől azonnal kiütéses.
Az izotópdiagnosztikára 2 hónapja állok "sorban", nem tudok dolgozni a pajzsmirigyemtől, és csak egyre rosszabb.
Egyébként 22 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!