Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha úgy futok, hogy nagyon...

Ha úgy futok, hogy nagyon izomlázamvan és görcsbe rándul a lábam futás közben abból lehet baj?

Figyelt kérdés

Ez azért van, mert pénteken volt önvédelem órám és sokat futottunk, de nem nyújtottam elötte és ezért van nagyon izom lázam, és ha megeröltetem akkor görcsbe rándul, és az a baj, hogy nem mondhatom azt, hogy nincs kedvem futni, mert hétfőn tesim lessz és a tesi tanár nagyon szigorú.

Vagy el lehet valahogy mulasztani az izomlázat?

2009. szept. 6. 07:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is volt már ilyen,hogy annyira izomlázam volt,hogy a buszra felszállni nem tudtam,és pont tesim is volt aznap.

De én futottam rá és elmúlt!Tesitanárom is mondta,hogy izomlázra a legjobb a mozgás!Vagy kend be valami izomlazitó krémmel!

2009. szept. 6. 08:35
 2/2 anonim ***** válasza:
A görcstől annyi bajod lehet(ha csontjaid és az inak rendben vannak), hogy még erősebb izomlázat kapsz utána . Az izomlázra jó a mozgás, de csak enyhe mozgás, ami elősegíti a rostok anyagcseretermékektől való kitisztulását és a szakadt izomrostok gyorsabb regenerálódását.
2009. szept. 6. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!