Yuda kérdése:
Orvosi rendelőben mi az az illat (szag)?
Figyelt kérdés
Gyakorlatilag már utcán sétálva megérzem, ha nyitva az ablakuk. Biztos tudjátok miről beszélek. Nekem a tisztasághoz, orvosláshoz kötődik az illat, de lehet a rendelők miatt. Feltehetőleg valamiféle tisztítószer, ami nekem a rendelőkhöz, esetleg tiszta kórházhoz kapcsolódik, de még nem jöttem rá mi az. Hátha tudja valaki, vagy dolgozott ilyen helyen.2012. jún. 21. 14:31
1/5 anonim válasza:
A nagy áruházakba kapható legolcsóbb fertőtlenítő szer. Asszem barna doboza van.
2/5 anonim válasza:
:DDD
hipóóóó a legolcsóbb mosogatószerrel keverve :)
3/5 A kérdező kommentje:
Mosogatószerrel keverve nem tudom milyen lehet, de magában a hypó elég kellemetlen, szúrós szagú- szóval azt felismerném, amiről viszont én beszélek, az inkább kellemes.
2012. jún. 21. 16:15
4/5 anonim válasza:
Hát kérleg bocsi hogy nem tudok konkrét lenni, talán holnap, de valamilyen nem túl nagy számú szénhidrogén. Lehet naftalin, dietil-éter, kloroform, bár ezeket nem használják, de esetleg lidokain...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!