Mostanában nagyon sokat szédülök, mitől lehet ez? 19/l
Szia, kimondtál egy kulcsszót, ami esetleg más irányban is elviheti a választ kérdésedre.
-Depresszió-
Nekem szorongásos és pánikbeteg szindromám van és amikor gyógyszert szedtem ezekre, akkor éreztem ilyen tüneteket, amiket te is vázoltál. Az ájulás érzés gyógyszerek előtt is jelen volt nálam, de Xanax-ra és Citagen-re egy csomó más is előjött: erre a "talaj kicsúszásra" én is emlékszem, ez nagyon jellegzetes volt és egyben ijesztő...Aztán hangokat kezdtem el éjjel hallani és majdnem kiugrottam az ablakon, az éjszaka közepén ki kellett mennem az utcára, mert úgy éreztem, megőrülök. Aztán nem bírtam tovább és fokozatosan leszoktam a Xanax-ról (ez volt a nehezebb).
Most már nem törnek rám a rohamok, mint rég, igaz, nem gyógyúltam meg, most épp más szervrendszerem vette célba a "drága".
Remélem, segít valamennyit, hogy leírtam ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!