Mostanában gyakran fáj a fejem, szédülök és szúr a szívem. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Magas a vérnyomásom,de nem nagyon szedem a gyógyszert. Ez lehet az oka? 19vok,nem akarok életem végéig gyógyszert szedni. Ezt nem lehet kivizsgáltani,h mitől magas?2009. jún. 4. 16:48
1/8 anonim válasza:
Igen , a magasvérnyomás az oka. Lehet genetika, túlsúly.
2/8 anonim válasza:
Lehet a magas vérnyomás miatt.
Én is fiatal vagyok, nekem is magas. Gyógyszert nem szedek rá, de néha úgy érzem kéne.
Szerintem szedd a gyógyszert, ha nem akarsz meghalni.
És nem szabad úgy, hogy néha szeded, néha nem mert csak rosszabb lesz.
Beszélj az orvosoddal, hogy vizsgáljon meg, hátha elhagyhatnád a gyógyszert valamikor.
De biztos nem viccből írta fel, azt be kell szedni.
3/8 A kérdező kommentje:
Sajna az orvosom nagyon béna,nem bízok benne. Tegnap 140/90 volt a vnyomásom,az nem olyan magas,erre szedek betaloc zok-ot,mások a 160as vnyomásra sima betalocot szednek. Nem lehet,h tul erős ez a gyógyszer?
2009. jún. 4. 17:25
4/8 anonim válasza:
Erős? Nem. Betaloc szerintem nem ér semmit. Kérj új gyógyszert, mondd , hogy ez nem válik be neked. Gyógyszer mellett nem lehetne ilyen magas a vérnyomásod.
5/8 A kérdező kommentje:
Kb 5éve szedem,kisebb-nagyobb szünetekkel. Azért a dokinak ennyi idö alatt rá kellett volna jönnie,nem? Am hiába mondom neki,h fáj a fejem,stb,nem érdekli,azt mondja,szedjem csak a gyógyszert. :s
2009. jún. 4. 19:02
6/8 anonim válasza:
De. Kérj egy beutalót a kardiológiára, ott írnak fel normális gyógyszert. Vagy válts orvost. Betaloc Zoc szerintem nem ér semmit.
7/8 anonim válasza:
Ez így nincs rendben. Kérj teljesebb kivizsgálást, és válts orvost.
Gyógyszert mindenképp kellene szednem, de ez az orvos valóban rossz választásnak tűnik, ha hiába mondod neki, hogy problémád van.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi:) Hát ma újra próbálkoztam a dokinál,de mintha meg se hallaná,amit mondok. :S
2009. jún. 5. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!