Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogyan tudhatom meg, milyen a...

Hogyan tudhatom meg, milyen a vércsoportom? (anya nem emlékszik rá (-. -) másrészről semmilyen papíron nem szerepel)

Figyelt kérdés

Milyen orvost kell felkeresnem, aki ad valami beutalót olyan vérvételre, ahol megállapítják?

Egyébként dögcédulához kellene.

2009. júl. 5. 22:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
18 éven felül váradáson megállapítják. De talán háziorvos is meg tudja mondani, de ez nem biztos. És háziorvos adhat vérvételre beutalót, de nemtom ez ilyen esetben hogy megy.
2009. júl. 5. 22:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt általában senki sem tudja, mert nem szokták megnézni. Én is csak akkor tudtam meg, amikor terhes voltam, mert akkor mindenképp megnézik. Kérd meg az orvosod, hogy adjon beutalót
2009. júl. 5. 22:22
 3/8 A kérdező kommentje:

értem, tehát háziorvos --> adjon beutalót olyan vérvételre, ahol ezt megállapítják.

értem

azért még várok válaszokat :)

2009. júl. 5. 22:26
 4/8 anonim válasza:
A cédulán nincsen rajta a vércsoportod csak a személyi számod meg a HUNGARIA felirat.
2009. júl. 20. 15:34
 5/8 A kérdező kommentje:

"Magyarországon ez egy tűzálló acélból készült 25×35 mm-es lapka, amely a katona személyi számát, vércsoportját, valamint a HUNGARIA feliratot tartalmazza."

Forrás: Wikipédia

[link]

2009. júl. 21. 00:44
 6/8 anonim válasza:

Nem kötekedni akarok de az enyémen csak a személyi számom és a HUNGARIA felirat van.Különben is ha megsérülsz az orvos nem helyben fog ellátni hanem az állomáshelyen ahol már azonosítottak rádión mire odaérsz.

Ha nem hiszel nekem tegyél amit jónak látsz de a pénz miatt sem mindegy,hogy hány kraktert vésetsz be.

2009. júl. 21. 19:08
 7/8 A kérdező kommentje:
ugyan annyiba kerül, soronként 14 karaktert lehet felhasználni, de ha csak 1 szót kérsz rá akkor is ugyanannyiba kerül
2009. júl. 22. 09:04
 8/8 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is megakarom tudni, éppen ezért elmentem ma a háziorvosomhoz beutalóért. Ő azt mondta, hogy nem ad beutalót, mert ez ,,luxus" és ha lesz majd műtétem, meg fogom tudni. [...] Az asszisztense már sokkal kedvesebb volt, azt mondta, hogy a véradáson megtudják állapítani és még egy címet is adott.

Egy kisebb faluban lakok, gondolom ezért volt az orvos olyan, amilyen.

De, akkor is meg fogom tudni!

2012. márc. 8. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!