Anya eltörte a bokáját és kapni fog ilyen trombózis elleni szurit. Hogyan adjuk be neki (mert ő nem fogja magának) hogy lehetőleg ne fájjon neki? És persze jól is adjuk be?
Én nem fogtam össze a bőrt és úgy adtam be magamnak (4 hónapon keresztül), de én kövér vagyok, sajnos van elég zsír a hasamon, hogy ne kelljen összefogni! :-(
Én is merőlegesen szúrtam, de a kórházba ferdén adták. A combba is lehet.
Szia!
Ezt azért csinálják, hogy "helyileg érzéstelenítsék". Volt olyan nővér a kórházban, aki először megtapogatta a szúrás helyét, majd gyengén rácsapott, és máris bennt volt a tű. A lényeg, hogy gyorsan, nyugodtan csináld. Ne kelljen a betegnek sokat várakozni. Szal tű az egyik kézbe, ugy állj, hogy a beteg ne lássa ( ha félős) odanyulsz a másik kezeddel, és már benn is van.
Jaaah, így már értem, köszönöm szépen a válaszokat:):)
A jegelés is jó ötletnek tűnik előtte:) holnap jön ki a kórházból,onnantól kell majd böködni:S:S:S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!