Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Anya eltörte a bokáját és...

Anya eltörte a bokáját és kapni fog ilyen trombózis elleni szurit. Hogyan adjuk be neki (mert ő nem fogja magának) hogy lehetőleg ne fájjon neki? És persze jól is adjuk be?

Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 20:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
előttem mindent pontosan leírtak, így én már csak jobbulást kívánok Anyukádnak!
2010. okt. 30. 07:51
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha senki nem szeretné beadni,meg lehet a háziorvossal beszélni,hogy kijárjon beadni.Persze ha normális!!a miénkkel meg lehetett oldani.
2010. okt. 30. 08:25
 13/20 A kérdező kommentje:
Jaj, köszi szépen, de aranyos vagy :):)
2010. okt. 30. 09:41
 14/20 anonim ***** válasza:
Én hónapokig kaptam és hozzáteszem előtte nagyon féltem mindenféle szuritól. De hozzászoktam... mindig fájt amikor beadták pedig kipróbáltuk hasba, combba végül maradtunk a vállnál. hamar túl kell esni rajta, úgyis fájni fog egy picit azon meg nem tudsz segíteni
2010. okt. 31. 10:27
 15/20 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó hozzászóló!

Nem a hely számít, a fájdalom szempontjából, hanem a mód, ahogy beadod. Ilyen egyszerű.

2010. okt. 31. 12:41
 16/20 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Nekem mindegy h ki adta be, mert akkor is fájt. Orvos, ápolónők vagy otthonban dolgozó ápoló. Egyszerűen emberenként változunk.
2010. nov. 2. 22:55
 17/20 anonim ***** válasza:
Ez igaz.
2010. nov. 3. 23:03
 18/20 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszolók!

Köszönjük a válaszokat, a jegelést kipróbáltuk előtte, és fáj egy kicsit ugyan, de nem sokat segít rajta, ha előtte jégkockával bedörzsölöm a karját, meg utána is.Hasba nem engedi, úgyhogy marad a váll.

2010. nov. 4. 13:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is oda a "legjobb":)
2010. nov. 5. 19:06
 20/20 anonim ***** válasza:
Én rajta szoktam hagyni magamon a jeget, az is kellemetlen és elvonja a figyelmet / fájdalmat a szuriról, pedig csak hideg :)
2010. nov. 16. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!