Nem birja már legyőzni? (folyt lent
Figyelt kérdés
4 napja fáj a hasam azt mondták valami virus nem birja legyözni a szervezetem belehalok? :'( naprol napra szarabbul vagyok2012. jún. 12. 08:56
71/106 anonim válasza:
Figyelj nem nehéz a döntés. Mennyire fáj? hogy érzed lehet valami komolyabb? ezt csak te tudod eldönteni hogy kell e menned ügyeletre.
72/106 anonim válasza:
nem valószínű, hogy 2 orvos is téved ráadásul mindkettő vírust mondott.
73/106 A kérdező kommentje:
hát néha fáj de menni is akarok meg nem is :(
2012. jún. 12. 19:04
74/106 A kérdező kommentje:
Multkor mondtam hogy torkom fáj hánytam és kiirt mert "virus volt amikor csak lógtam ennyi azt mondta virusfertözés
2012. jún. 12. 19:07
75/106 anonim válasza:
akkor ezekszerint nem bízol meg az orvosodban ugye? ügyeleten mindig más orvos van ha ma elmész akkor gondolom nem ugyanaz lesz mint múltkor. Ha nem mész el, akkor viszont próbálj megnyugodni és nem ezen rágódni. ok?
76/106 A kérdező kommentje:
Egyik orvosban sem bizik ezek miatt jó de nem visznek el anyámék
2012. jún. 12. 19:09
77/106 anonim válasza:
akkor tereld el a figyelmed valamivel és ne rágódj ezen. próbálj meg pihenni és éjjel aludd ki magad ne stresszelj :)
78/106 A kérdező kommentje:
meg ég a gyomrom most
2012. jún. 12. 19:12
79/106 anonim válasza:
az lehet a stressztől, savtól, ettél rendesen ittál eleget?
80/106 A kérdező kommentje:
Enni ettem inni nem nagyon :'( elegem vna már ma se alszok :'(
2012. jún. 12. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!