Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Nagyon elszúrtam tüdőszűrésen...

Nagyon elszúrtam tüdőszűrésen a levegővételt? Vissza fognak hívni?

Figyelt kérdés

Voltam múlt héten szűrésen, és rosszul vettem levegőt, mert eddig csak 2x voltam. Félig kifújtam a levegőt, és úgy csináltak képet a tüdőmről. Anyum szerint nem lehet majd rendesen látni. Vissza fognak hívni? Mert nagyon félek attól, hogy azért hívnak, hogy találtak vmit.

20 éves vagyok, soha nem dohányoztam, de ha genetikai a rák, akkor van esélyem rá, mert apumtól az fosztott meg... bár én úgy gondolom, sokkal több múlik az életmódon, mint a géneken, de most nem ez a lényeg.

Szóval elrontottam a felvételt, vagy így is jó lehet nekik?

2009. jún. 30. 20:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!Ha elrontod a levegő vételt azt már ott látják,és szólnak.Szerintem csak úgy érzed,hogy kifújtál közben.
2009. jún. 30. 20:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! Emiatt nem fognak visszahívni. Viszont azt is tudjuk, hoigy a tüdőszűréskor nem derül ki minden baj, ami a tüdővel kapcsolatos. Csak egy rém, de igaz történet. Barátnőm férje novemberben negatív lelet kapott, januárban meghalt tüdőrákban. No komment!
2009. jún. 30. 21:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Tényleg nem szür ki mindent. Szeptember 15én voltunk a párommal tüdőszürőn,majd 30án 3 órás tüdőmütéte volt spontán PTX és HTX.

S a tüdőszürő mindent rendben talált..

Erről ennyit.

2010. jan. 18. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!