Szült-e vki mostanság dr Sulyok Csabánál, Varga-Horgosi Ágnesnél a bajcsyban? Mennyit kértek a szülésért?
Igen a 10.kerületben voltam. :)
Nem, egyenlőre szülésznőben nem gondolkodok. Avval együtt kb 100 e ft lenne. Tudtad,hogy nem lehet szülésznőt fogadni úgy, hogy nincs dokid is mellé? Csak nem tudom, hogy amikor fogadott orvos van, ő mennyit van ott veled, mert azt tudom,hogyha nincs, akkor csak az elején egyszer és a végén jön be, és ha netán komplikáció van.
Gondolom felirogatja magának, hogy ki mikorra van kb kiirva, és alapján vállal el még terhes nőt.
A Szécsényiről én itt meg máshol is jókat olvastam nagyon, de ha jól tudom ő főorvos, szóval gondolom 100 alatt nem kér. De ha megtudod akkor ird meg légyszi.
Amugy fiad vagy lányod lesz? :)
Szia!
Mindenféle jókat csinálunk a tornán...nehéz leírni. Olyan gyógytorna jellegű, nem túl megerőltető, de azért megérzed néha.
Tegnap nem mentem a nagy meleg miatt.
Sok erőt ebben az időben!
Nekünk is fiunk lesz, legalábbis ógy néz ki! :)
áhhh nem birom ezt az időt, legszivesebben átruccannék Angliába a nyárra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!