Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Rutin műtét után mennyi pénzt...

Rutin műtét után mennyi pénzt illik adni mostanság?

Figyelt kérdés

Vagy előre kell adni, és nem "bunkóság" megkérdezni előtte, hogy mennyit kér/mi a tarifája, egyátalán hogy kell megkérdezni?

Altatós orvos és sebész is lesz, a Jahn Ferenc kórház urológiáján - ha ez számít.

2011. júl. 7. 06:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
van, aki meg se műt, ha nem villantasz lóvét. Szerintem majd kérdezgesd meg a kórteremben, egyébként 20-30ezer. Gondolom az orvos ismeri az anyagi helyzetedet. Ha eddig is magánba jártál hozzá, akkor nem kell annyit adni, mintha csak műtétre fogadtad volna fel. Ha van tarifája, nyugi, ő közölni fogja!
2011. júl. 7. 06:44
 2/11 anonim ***** válasza:
69%

Én elvből soha nem adok. Műtött többször főorvos, bementem,megmondtam,hogy azt akarom ő műtsön, elvállal-e.

Azt mondta igen. Megműtött nem kapott semmit.

Következő műtétnél megint hozzá mentem, megmondtam,hogy őt akarom. Beleegyezett. Újra nem kapott semmit. Végig kedves volt velem, varratszedésnél viccelődtünk.

Szerintem csak a betegek képzelik,hogy fizetni kell,vagy ők nyugodtabbak,ha fizettek, úgy gondolják akkor jobb ellátást kapnak.

én az elmúlt 20évben soha nem fizettem és mindíg jó ellátást kaptam.

2011. júl. 7. 06:59
 3/11 anonim ***** válasza:
amikor felvágták a gyerek nyelvét és megkérdezték, ki az orvosom, azért akkor lestem, hogy itt ez szokás? Na, azért nem adtam speciel, fél perc nyisszért? De szülésért igen.
2011. júl. 7. 07:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Vesekőműtétre kapott az orvos 20 ezret, de igazából azt is csak azért, mert mindenképpen szerettük volna, ha ő végzi a műtétet. Amúgy nem kapott volna. Én sem vagyok híve ennek a fizetősdinek, normális orvostól ugyanúgy megkapod az ellátást, ha nem fizetsz neki külön semmit.
2011. júl. 7. 07:24
 5/11 homo ludensz ***** válasza:
Jó ha előtte megmondod a dokinak hogy csak miután elhagyod az intézményt (nem tepsiben) akkor perkálsz ha van miből.Illik? Mennyi a tarifa? Ki kéne tenni egy anatómiai ábrát hogy szemműtét ennyi, epe, vese meg ennyi stb. A betegek egymásra licitálnak a dokik meg elfogadják.
2011. júl. 7. 10:04
 6/11 anonim válasza:
Van akinek csak 5000ret adnak...nem csodálom h külföldre mennek,hisz ennyi pénzzel éhen halnak...ennyi év magolás után egyébként ha nem adsz pénzt akkor is meg kell műtenie..egyébként engem is műtenek(ortopédia) augusztusban mi 40.000ret akartunk adni egyébként meg is kérdeztünk egy orvost és ő azt mondta h ez kényes kérdés és h nem tudja megkérdeztük egy orvos barátunk és miután mondta h egy szemműtétért csak 5000ret adnak inkább csak 20.000ret adtunk
2011. júl. 10. 23:41
 7/11 A kérdező kommentje:

én is variálok, hogy adjak-e, nem akarok sértő sem lenni,

de főleg, mivel egyelőre semmi előre haladást nem látok az ügyben...én orvost előre lefizetni nem fogok...

2011. júl. 11. 10:50
 8/11 anonim ***** válasza:
engem is érint ez a kérdés,én nem segíteni akarok,hanem kérdezni,hogy előtte vagy utána kéne fizetni,mert a válaszokból nem derült ki :S
2011. júl. 11. 16:57
 9/11 anonim válasza:
Nos illik megegyezni műtét előtt az összes idegen hozzátartozóval hogy ők mennyi pénzt adnak. Például a mamám műtétjénél megegyeztünk a többiek rokonaival és mindeki egységesen 15.000 Ft-ot adott.
2011. júl. 17. 14:45
 10/11 A kérdező kommentje:

Fekete Hal:

igen, de az én helyzetemben csak én vagyok és az orvos...

előtte lévőnek:

nekem nincs ebben tapasztalatom, de talán úgy kéne, hogy előtte megkérdezni, utólag fizetni, vagy majd megmondja... bár én magam nem mernék ilyet kérdezni

2011. júl. 22. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!