Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogyan lehet gyorsan és...

Kamcikusz kérdése:

Hogyan lehet gyorsan és hatásosan sebet/vágást/hegget eltüntetni? Sürgős!

Figyelt kérdés
Van néhány csúnya vágásom, és nem szeretném, hogy mások lássák. Gyorsan el szeretném őket tüntetni, mert jön a nyár, és nem tudom hosszúujjúval, és egyebekkel eltakarni, mert megsülök alatta. Gyors segítség kéne!

2012. máj. 12. 16:35
1 2
 11/13 anonim válasza:
Én is alapozóval fedem
2015. szept. 14. 20:12
 12/13 anonim válasza:

Nekem is nagyon sok van: a homlokom tele van, a nyakam, a felkaromon 3, a hasamon egy kb.25 cm ívelt műtéti heg. Ez van, ha elüt egy autó. :/

Én nem takarom sehogy. Csak nem veszek fel croptopot és ennyi. Nyáron is bikinibe fürödtem. Megbámult néhány ember, azt mentek tovább.

2015. nov. 2. 18:33
 13/13 anonim válasza:
Lehet kapni/rendelni olajakat amik segítik a gyógyulást, aloe vera, amúgy nekem is vannak már régóta és még mindig nagyon csúnyák, kozmetiai lézeres kezeléssel is tudnak szépíteni rajta
2021. jan. 7. 05:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!