Kamcikusz kérdése:
Hogyan lehet gyorsan és hatásosan sebet/vágást/hegget eltüntetni? Sürgős!
Figyelt kérdés
Van néhány csúnya vágásom, és nem szeretném, hogy mások lássák. Gyorsan el szeretném őket tüntetni, mert jön a nyár, és nem tudom hosszúujjúval, és egyebekkel eltakarni, mert megsülök alatta. Gyors segítség kéne!2012. máj. 12. 16:35
1/13 anonim válasza:
Ha engem kérdezel, azt mondom, sehogy, de kipróbálhatod ezt. Próba, szerencse. [link]
2/13 anonim válasza:
Tökéletesen sehogy, gyorsan meg pláne nem. Minden hegkezelő készítményt legalább 3 hónapig kell használni, hogy eredménye is legyen, de persze egyik sem tesz csodát. Rnegeteg embernek van műtéti hege, stb. Tudom, hogy nem könnyű viselni őket, de nem vagy vele egyedül. Ha netán vagdostad magad hát itt a dolog eredménye...
4/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen első válaszadó, kipróbálom a krumplis kenegetést!
2012. máj. 12. 23:44
5/13 anonim válasza:
nekem is van. ha a attól amitől neked, akkor ne is próbálkozz... nem múlik el.... hosszúujjú.....
6/13 anonim válasza:
nekem is vannak vágásnyomaim, én karkötőkkel takarom őket :)
ez mindig beválik :')
7/13 anonim válasza:
nekem is van , és én is karkötőkkel takarom.:PP KÜl téll beválik.:D
8/13 A kérdező kommentje:
Akkor irány a bizsubolt... :)
2012. máj. 13. 13:44
9/13 anonim válasza:
Szerintem is az aloe vera gél jó lenne rá, az nagyon hatásos ilyen dolgokra. De ha azért vannak sebeid, amikért gondolom, hogy vannak, légy szíves hagyj fel vele.
10/13 anonim válasza:
nekem is vannak.
alapozóval takarom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!